Yarın saat 15.-19.00 arasında yağış olacakmış bu yağış Yağmur şeklinde mi yağar kar şeklinde mi
93 harbi tarafından yazılan gönderiler
-
-
Dün yazamadım ama akşam 23.30 sularında tekrar 1 saat süren bir kar yağışı olduu
-
Ya biz sürekli kara gider gelirdik ama evinin önünde yağması çok değişik bir durummuş 09/02/2020 unutmayacağım inşallah yarın ve ondan sonraki günde yağar ve tutar
-
Mersin Mezitlide bu akşam yarın sabah yada yarın gece kar yağma olasılığı nedir lütfen cevaplarmısınız bu arada dün saat 3-4 gibi başladı ve saat 11-30 a kadar aralıklarla kar yağışı gördük ama hava 2-3 derece olduğu için kar çok yumuşaktı eridi hemen tutmadı :((
-
Gözün aydın olsun abim
Neden inanmayalim ki?
Allah çok versin.
Az daha yağarsa yada şuan yerde kar varsa sıcaklık düşünce mutlaka tutar erimez.
Sağol abi kar çok güzel yağdı 1-2 saat ama hava 2 derece olduğundan yeri tutmadı ağaçların üstünde var biraz ama olsun umarım sabah ta yağar veya bu gecee
-
Çok güzel yağıyo hava 1-2 derece yokmu aktif biri sabaha tutar mı lütfen cevaplaramısınzz
-
Belki kimse inanmayacak ama Mersin Mezitli de saat 4.45 ve inanılmaz derecede çok güzel yumuşacık bir kar yağıyor 1 saate yakındır izliyorum inşallah tutar sabahaaa
-
Yalnız bu yeni gelen sistemi de küçümsemeyin Mersin’i -2 lere indirecek ( ben -5,-6 da olabileceğini düşünüyorum) sistemler her zaman gelmez üstelik en yüksek sıcaklığı da 5,6 falan gösteriyor ve bu sistem 4-5 gün etkisini kaybetmiyor çok harika aslında keşke gece yağışı olsaydıı da mersinde çok güzel bir kar yağışı alsaydı
-
ilçe neresi
Mezitli/kuyuluk
-
Rakımı yüksek yerden alınmış 93 harbi kardeşimiz denize yakın yerde duruyor yanlış hatırlamıyorsam
Yani benim oturduğum yerin rakımı 50 falan
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. BEn grafiği pek anlayamadım açıklarsan mutlu olurum
-
Mersinde hava 12 derece şiddetli yağışlı
Sanırım 6-10 şubat sistemi bu kışın son sistemi ? Bu konu hakkında bir şey yazabilir misiniz ?
-
Mersin ne olur bu sistemde
-
Arkadaşlar
Cuma gününden itibaren özellikle iç anadolu da yağış 5-10 günlük bir ara verecek ve sıcaklık ortalama 3-5 derece artacak yani ;piknik,yürüyüş yapma vb şeyler yapmak için uygun günler olacak ona göre planınızı yapın şimdiden iyi günler
-
Bu kadar heyecanlandınız fakat her zaman söylüyoruz sistem gelmeyedebilir bir sürü olasılık var sonra bir şeyler ters gidip sistem gelmezse sorunu sitede bulmayın. yine de şimdiden tebrik ederim çünkü ben bu sistemin gelebilme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum