93 harbi tarafından yazılan gönderiler

Bu kadar heyecanlandınız fakat her zaman söylüyoruz sistem gelmeyedebilir bir sürü olasılık var sonra bir şeyler ters gidip sistem gelmezse sorunu sitede bulmayın. yine de şimdiden tebrik ederim çünkü ben bu sistemin gelebilme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum

birazdan gerçekten yaşadığım ilginç bir anıyı anlatacağımı olay yaklaşık 2 sene önce başıma geldi

2017 yılının sonbahar ayındaydık anneannem hacca gitmişti ve dönecekti bizde onu karşılamak için köye gitmiştik köye her yaz gidiyorduk köyde garip olaylar olduğunu hissediyordum( köyün adını söylemeyeceğin ne olur ne olmaz diye) köy ile ilgili herkesimi paranormal bir hikayesi vardı dere kenarında coğrafi olarak çok güzel bir konumdaydı köyün dereye yakın olan yerde bir orman gibi bir yer vardı geri kalan yerler bozkırdı bu dere ve orman ile ilgili hep garip hikayeler dinledim bir akşam kuzenler vs oturuyoruz bir abi vardı dere ve orman ile ilgili şöyle söyledi : bzim köyde bir doktor vardı ama yaşlı( hala var ) adam ormana gitmiş rahatlamak kafasını dinlemek için adamı akşam felç inmiş bir şekilde bulmuşlar (hala yaşıyo gerçekren felçli ziyarete gidiyoruz) sonraki hikaye benim tanımadığım ama kuzenimin tanıdığı bir kız hakkındaydı abi anlatmaya başladı bir gün bir kız ve ablası dereye gitmişler ve ormanda geziyolarmış ablası bir anda bağırmaya başlamış ve cinnet geçirmiş küçül kız zor kaçmış ablası şuan ruh sinir hastalıkları hastanesinde her neyse aradan 2 gün geçti akşam kuzenimle oturuyordum ve büyük bir abi bir anda traktöre doğru koştu meğer bunların 11 tane hindisi bir anda kaybolmuş dereye gideceklerini düşündükleri içinde traktörle ormana doğru gidiyormuş annem ve teyzem sizde gidin yardım edersiniz dedi biz de hem meraktan hem de yardım ederiz diyerekten gittik yanımızdaki abinin adı da hüseyindi akrabamızdı o da herneyse traktörle sallana sallana gidiyoruz kimse belli etmiyor ama dereye yaklaştıkça herkes biraz daha korkmaya başlıyordu dere ve orman köye fazla uzak değil ama yakın da değil dereye geldik ölüm sessizliği aşırı gerici bir ortamdı geceleri burada üç harflilerin düğün falan yaptığı söylenirdi traktörden indik ve dere kenarında ormanda hindileri arıyoruz ben hüseyin abinin koluna kuzenim de diğer koluna yapışmış ilerliyoruz arıyoruz arıyoruz yok sonra derede bi hareketlilik hissettik ilk başta fazla önemsemedik ama ama ilerledikçe ormanın dereden taraf olan yerde bembeyaz bir ışık gördük bu konuda gerçekten ciddiyim hayatım en korkunç günüydü bağıra bağıra traktöre koştuk 3 ümüzde gördük halisülasyon olamazdı hemen traktörle eve gittik ama nasıl bir heyecan var nasıl basıyor hüseyin abi gaza çok korkunçtu bu köyden hala korkuyorum

Hani kardeşim Aralık ilk hafta kar geliyordu bı tahmin yapar Ken veri paylasarak yapiniz kaç gündür misafir olarak bakıyorum sinirden üye oldum veri yok bişey yok nasıl sen aralik ilk hafta kar gelecek diyorsun şaka mı yapıyorsun sen kardeşim ondan bu forma kimse üye olmuyor sen önce verimi göster hani noldu Aralık ilk hafta fos oldu gitti bütün veriler aralik 15 ve 20 sinden sonra kar gelecek diyor Okey sen burda milleti heycana soktun yok oyle bişey ilk hafta kar kar yok hatta yağmur bile gfs onu bile her güncelleme de kirpiyor tahmin yaparken verilere bakin arz ederim.

ARkadaşım burada kimse kesin olacak bir şeyi söylemedi hepimiz ecmwf ve gfs nin yalancıyız zaten Türkiye 2 senedir doğru düzgün 1 sistem bile alamadı bunu burada sitem etmeye hakkın yok buradakileri de suçlayamazsın haksızlık yapma isteyen üye olur veyahutta olmaz ayrıca sistemin gelip gelemeyeceği hala net değil bakarsın bir mucize oldu