Panik yok daha vade uzun biraz doğular Kafkasya ya gitse daha kötü oluyor dönüşü olmuyor.
polar atak 34 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şubat 12-13 civarı gelecek olan soğuk dalga da Avrupa bir adım önde
Hocam Avrupa dan korkmuyorum Kafkasya dan korkuyorum oraya giden gelmiyor Avrupa dan da bize gelme ihtimali daha yüksek
-
15 Ocaktan önce kar beklemeyin diyor modeller ve oldukça da ısrarlılar sabırla bekleyeceğiz yağışa ihtiyacımız var barajlar iyice azaldı dibe vurmaya başladı.
-
Yağmura razıyız 15 Ocağa kadar kar yağacak gibi gözükmüyor. Modeller berbat ülke nin neredeyse bir çok yerinde yağmur bile yok uzun zamandır böyle kış başlangıcı görmedim.
-
zaman daralıyor ve modellerde halen güzel görüntüler yok sanırım sadece daglara yagacak sinan hocam onu demek istedi
Sistem gelmese de canı sağolsun Sinan hoca tahmin yaptı tutar ya da tutmaz . Üzerinde baskı oluşturmaya gerek yok gelecek yıla bakarız.
-
25 şubat civarı Ecmwf bir şeyler olabilir diyor takibe değer
-
Değerli hocalarımızın yorumlarını merak ediyorum bu sınoptikten bişey çıkar mı
-
Demekki neymiş vardır bir bildiği
Hocam gerçekten helal olsun siz 1 ay evvel şubat ın son haftasını işaret etmiştiniz. İki gün evvel Bünyamin Sürmeli de son haftayı işaret etti. Şimdi modellere bakıyorum işaret fişeğini ateşlemiş bu görüntüler inşallah artarak devam eder.
-
Bu sene nin modası bütün soğukların Amerika kıtasında hapsolması şu şartlar da gerçekten bütün ülke çok iyi yağış aldı. Avrupa berbat durumda halimize şükredelim.
-
Tadını çıkarın.. Önümüzdeki saatlerde daha da kuvvetlenerek akmaya devam edecek kütleler.
Hocam şuanda bile Başakşehir karabatak oldu eğer bu şekilde yağmaya devam ederse rahat 50 cm olur
-
GÜNCEL
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İstanbulun kuzeyine yoğun kar yağışı ikonu konmuş hayırlı olsun güneyi de bence iyi kar alır. Meteoroloji biraz temkinli davranıyor normal.
-
Çok hafif batılı geldi yağışı biraz artacak gibi görünüyor
-
daha doğulu gelecek
Hocam doğulaya doğulaya İstanbul Avrupa yakasını kurutacak yağış çok azaldı şuanki verilere göre
-
144 ncü saate kadar kar keyfi var onun tadını çıkaralım sabah yine değişecek. 144 ten sonraki saatler de bizim adım kadar eminim.
-
yorumlar mısınız nasıl ??
Hocam üzgün ifadeler bıraktınız siz yorumlasanız