Akşama değişir şu senaryo yu veren başka model yok. Sistemi en güzel hali ile alacağız inşallah kimsenin hiç şüphesi olmasın. Çarşamba akşamı modeller son noktayı koyar. Perşembe günü meteoroloji yoğun kar yağışı ikonlarını koymaya başlar
polar atak 34 tarafından yazılan gönderiler
-
-
İstanbullular bu görüntüde en az 10 cm alır
Twitter da İstanbul yağmur alır yazıyorlar çok bozmuş deniyor hocam
-
Yine cılız sistemler yine sinir bozucu bir güncelleme 19 20 sistemi de hayal kırıklığına doğru gidiyor
-
Balkan sistemi hayırlı olsuna gidiyor iş.
Hocam Trakya ile İstanbul da kar yağışlı
-
Sinan hocam üzgün ifadeler bırakıp bizi endişelendiriyorsun.
-
Ocak ayı mı Ekim ayı mı belli değil modeller beni gelecek adına korkuyor inşallah düzelir.
-
Hocam emeğine sağlık takipteyiz zaten pes etmek yok. Efsane bir sistem alacağımızı düşünüyorum.
-
Şureaya bakarmsıın ya italyaya inene bak bize inene bak şunun devamı olsa ne olurdu acaba
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hiç bişey olmazdı klasik Gfs vade uzun 10 ocağa kadar da bişey olacak gibi gözükmüyor
-
Gfs tadımlık bir sistem verdi ama yetersiz daha da güçlenmesi dileği ile
-
Yılbaşı sistemi geliyor
-
Ocak ilk 10 gün kayıp gibi hayırlısı olsun tabi daha değişir paylaşan arkadaşıma teşekkür ediyorum.
-
Model sonu soğuklar İspanya ya bile indi bize gelmedi.
-
Herkes sabırlı olsun arkadaşlar kış uzun o sene bu sene efsane kar yağışları alacağız ocak ayından çok umutluyum herkese iyi forumlar.
-
Avrupa yakasının kar haritası Gfs ile Ecm arasında çok büyük farklar var. Umarım Gfs gibi gelir.
-
Avrupa yakası kar miktarı çok az gözüküyor inşallah değişir.