Konumum durdu durdu turuncu vurdu, göz gözü görmüyor rüzgarda kuvvetli esiyor
Birde konumunu yazsan😊
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKonumum durdu durdu turuncu vurdu, göz gözü görmüyor rüzgarda kuvvetli esiyor
Birde konumunu yazsan😊
peki 2-3 gunluk ciktilara gore dun gece ve bu sabahtan itibaren ozellikle marmarada yagislarda azalma ve kucuk sicaklik problemleri goruldu ve bu yuzden bir sessizlik hakim. mart ayinda olmamizdan dolayi sistem net olsada yzudesel olarak sapmalarin yuksek olmasi muhtemel oldugundan herkez bu aksami bekliyor ozellikle tarih yakinlastikca daha bir emin olucaz. istanbul adina ben 2 yakada da ayni kuvvette bir sistem bekliyorum. ama sistemin kirimdan direk ortakaradeniz odakli uzanmasi biraz soru isaretleri barindiriyor. orta karadeniz uzerine -42 ile inen soguk 500 cekirdegininin istanbul dogu karadeniz hattinda yayilimindan kaynakli -38 lere gerilemesi derin dek bantlari olusmasi acisindan biraz riskli ama son sistemi aratmayacak yagislar olabilir ruzgar ilk etapta bildigim kadariyla poyrazdan yildiz yonunde acisal hareketiyle sistemin guclu kismini beklenenden 24 saat oteleyebilir. ilaveten ilk baslarda guney marmaranin dogusu sansli iken orta ve bati kesimlerinede isik yaktigini dusunuyorum. karadenizde duzce zonguldak orta karadenizde daha karar veremedim fakat dogu karanizde trabzon un dogusunda dek in uzandigi bolgelerde yogun karyagislari bekliyorum. ic anadolunun dogusu ve dogu anadolu bolgesel kuvvetli ve yogun kar yagisli
ege ile ilgili fikrimi bir onceki mesajda belirttigim icin burada tekrarlamiyorum
Hocam eline emeğine sağlık
nasil bir analiz istersiniz ? ben buradayim
ayriyetten genelde bu saatlerde isten okuldan eve donus yemek saati oldugu icin biraz sakin olur ama bir saate herkez dunyevi ihtiyaclarini giderip zaten geleceklerdir. tam en sakin zamanda yazmis olmaniz buyuk talihsizlik olmus
Yok yok daha aktif olmak lazım neden çünkü sistem yaklaşıyor bizde bir kar sever olarek heyecanla yeni haberleri bekliyoruz sadece hocam hatami ettik?ettiysek af ola bir daha yazmam
nasil bir analiz istersiniz ? ben buradayim
ayriyetten genelde bu saatlerde isten okuldan eve donus yemek saati oldugu icin biraz sakin olur ama bir saate herkez dunyevi ihtiyaclarini giderip zaten geleceklerdir. tam en sakin zamanda yazmis olmaniz buyuk talihsizlik olmus
Sistemin gücü vs.vs
Burasıda sesiz ne bir analiz var ne bir açıklama
Bu forum niye sesziz? hocalanımız niye bir yorum yapmıyor? Sistem geliyor arkadaşlar bir sayfa bile gidememişiz.birisi bilgilendirme yapacakmı?
beykozda hafif yağış var galiba fosladık
Ben başka bir semtemi oturuyorum acaba??tipi var şu anda İncirköy mahllesinde
Bu windy 35 40 cm kar veriyo dalgamı geçiyor açaba benle
Konumun neresi bende 1.5 cm gösteriyor İstanbul Beykoz için
Şubat ikinci yarı Avrupa demiş zannedersem 1 sistem daha alsaydık iyiydi
Kaçti yine ECM ne yaptığını bilmiyor çok karışık kafası
Soğuk tarafta olmamıza rağmen o soğuklar niçin aşağıya inmiyor bunu bir türlü anlamıyorum anlatabilecek hocalarımızdan ricamdir neden kuzeyimizden sıyrılıp gidiyor gitmesede zoraki iniyor bazan
Model paylaşımı neden yok?
Bira aktif olun arkadaşlar niye kimse model paylaşmıyor?bu ne sesizlik🤔
Yemin ediyorum zehir etti bu millet kar zevkini sokakta cm kalmadı ciddi söylüyorum 40 yaşında adamlar bu saatte dışarıda yatmaya çalışıyoruz sesten yatamıyoruz çocuk çığlığı adam bağırması vs vs .
Çık forumdan kardeşim sen nasıl kar seversin ?adamlar eğleniyor
Şuan Anadolu yakasını vuruyor deniz etkisi
Beykoz'da yıldızlar var am😆