The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Karaya çıkarsa inanılmaz olaylar yaşanır dikkatle takip edilmeli çok önemli sağlam gömer bu
Kardeşim Esenyurt civarına da uğrar mı bu esrarengiz şey:)
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Karaya çıkarsa inanılmaz olaylar yaşanır dikkatle takip edilmeli çok önemli sağlam gömer bu
Kardeşim Esenyurt civarına da uğrar mı bu esrarengiz şey:)
Evet arkadaşlar yukarıdan gelmesini beklediğimiz sistem yavaş yavaş alt taraflara akmaya başlıyor Sultangazi de şu an kar kar başladı.
Esenyurt civarına da gelecek mi hocam ?
Yönetici kardeşlerim Esenyurt civarına bugun bişeyler gelir mi dünkü yağışta burada değildim kaçırdım gül gibi yagisi ?
Suan Sefakoy E-5 karayolunda trafikteyiz cok yogun toz seklinde yagiyor. Yolun büyük bolumunu kapladı. Trafik milim milim ilerliyor
Arkadaşlar konumumuzda ki anlık sıcaklığı en doğru şekilde nasıl görebiliriz ?
Hocam ağzınıza sağlık ama biseyi merak ettim. Kar istanbul için sadece pazar günü mü yoğun olacak. Pazartesi günü kar yok mu ?
Bu sitede de herkes uzman olmuş. Sadece yetkili ve uzmanlar yorum yapsa hem daha sağlıklı hemde doğru bilgiler paylaşılır. Bi güncellemeyi gören bütün sistemi bitiriyor. Çok biliyorsanız başvurun sayfaya yorumcu olun. Akıl bulandırmayın
Herkese selamlar. Yetkili arkadaşlar Istanbul-Esenyurt civarında kar tam olarak ne zaman başlar ve ortalama ne kadar kar kalınlığı olur, pazar günü yoğun kar olur mu ?
20-30 cm kar Istanbul için sıradan bir sistem olur. Semih hocanın efsane sistemden kastı bence 1 metreye yakın kardır tabi gelir gelmez orası kısmet. Son yıllarda görmesekte Yılını tam hatirlamiyorum ama birkaç yıl önce Semih hoca Metrobusler duracak ana yollar kapanacak, hiç durmadan kar yağacak gibisinden bi açıklama yapmıştı. Sonrasında özellikle Avrupa yakası 2-3 gün hiç durmayan yoğun karla sistemi yaşamıştı. Başakşehir bahçeşehir taraflarında 1 metreyi geçmişti kar kalınlığı. Efsane sistem budur. Insallah yine o tarz bi sistem gelir ?
Hocam iyi akşamlar. Esenyurtta yağışı yine havada gördük ilerleyen saatlerde olumlu bişey var mı.
Istanbul-Esenyurt'a kar var mı varsa ne zaman başlar acaba ?
Ecm sizi unutmadi.yarim metre kar verdi.
Sistem efsaneye dondu. Bugun ipucu vermistim.
Hocam böyle mesajları özlemişiz. Inşallah Ist-Avrupa yakasıda efsaneyi yaşar. Gözümüz sende
Merhaba Ocak sonu Şubat başı için sistem sinyalleri var bizde bunu model sayfasından takip ediyoruz verileri kullanarak.
Ocak’ta ??????? Sistemi burada daha detaylar paylaşılacaktır Sinan abinin tahminidir.
Sağol kardesim
Yetkili kardeşler yakında Istanbul için bir sistem sinyalleri var mı tarih olarak ?
Istanbul-Esenyurt civarına bu gece kar var mı ve yarın gün içinde etkili yağış olacak mı?