yagis ve etkiledigi alan olarak 2017den sonra en iyisi hatta bazi yerler icin belki daha da iyi..
SnowER tarafından yazılan gönderiler
-
-
sokaklar cok kalabalik
-
kadikoy ve goztepe kara doyuyor
-
Küçükçekmece gibi sahil ilceler Max 5cm örtü olacak. İki gün güzel yağar zaten Avrupa yakasına. Başka yok. Şimdiden söylüyorum ki sistemden sonra forum isyan etmesin
sanirim bilgi direk yukaridan geldi, bu kadar kesin soylendigine gore..
-
sistem bitticiler de geldigine gore hersey olagan akisinda devam ediyor demektir
-
istanbulun uzun zamandir guzel bir sistem alamamasi, modellerin oynakligi gibi nedenler biraz insanlarin sevkini kirdi. Bu ay sonu guzel bir sistem alirsak herkese cok iyi gelecek..
gerci Istanbulda gecen seneki sistem yagis olarak kotu degildi de , tabi ortu olarak tatmin olamadik..
-
Yarindan sonra film setine mi geldik bu nedir?
-
cennet mahallesi
Su ortu kirintisi umarim yeni olusmaya baslamistir ve artmaya devam eder.
aydiinyilmaz sizin de umarim ortu olusmaya baslar, 2 gunumuz daha var..
-
Sahiller bizi çok üzdü çook, inşallah sistem sonuna kadar örtü görmek nasip olur. Bu görüntüleri sular içinde kalan sokaklarda izlemek çok üzücü.
Bazi canli kameralari takip ettim, sahillerde yagis ve ortu var siz tam nerdesiniz?
Karlakurek Sistemci7 siz kucukcekmecede nerdesiniz bilmiyorum ama en kar alan yerlerden denen gol etrafinda bile yagis ve ortu gozukuyor.
-
sizin ilecelerinizde az kar var diye diger ilecelerde hic sistem yokmus gibi mi davranacagiz?
Ayrica neden 2 dakikadir bir surekli yaziyorsunuz, burda size konumuzda 30 cm kar olacak diye bir soz veren mi oldu?
-
6 ocak 2017 her ilçenin mutlu olduğu bir sistemdi nasıl hatırlamıyorsunuz benden bi de daha büyüksünüz 2004'ü bile hatırlamanız lazım benden daha iyi.. isterseniz bir büyüğünüze 87'yi bile sorabilirsiniz ki yoktuk bile orda
2017 mesela pendik diger ilcelere gore zayif kalmisti gibi hatirliyorum, hatirlayan bir arkadas varsa yazabilir.
tabi ki 2004u de hatirliyorum, suan ki zaten kiyas yapilabilecek bir sistem degil ama o sistemlerde bile diger ilecelere gore daha zayif kalan yerler illaki vardir.
-
bana göre berbat ? kendi adıma konuştum napıyım kadıköye ne yağıyorsa
Ben her ilcenin mutlu oldugu bir sistem hatirlamiyorum zaten.
24OCAK2022 ben goztepedeyim, kadikoy ve sahile cok uzak degilim. Baya guzep yagis aldik ve tekrar ortu de olustu suan.
-
sanirim avrupa yakansinin batisi sikinti oldu ama istanbulun geneli guzel yagis ve ortu gordu.
Bu yuzden berbat sistem demeye gerek yok..
-
hic kesilmeden cok guzel yagiyor, sahillerde de tekrar tutmaya baslayacaktir..
-
fener bir sekilde sonuc almaya devam ediyor ama futbolunda gelisme olmazsa ne kadar devam eder boyle bilemiyorum.
Normalde guzel futbol takintili biriyim ama bu sene sonuca odakliyim, umarim boyle devam eder