Sistem girişinde yağış hariç her şey güzel
Mythevertu tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şu an murat Kosova gibiyim kapadım gözümü bitince haber verin şaka bi yana güzel bi güncellemr oluyor
-
Aynısı olsa duramazsın.
Duramıyorum zaten hocam
-
Esra bile bana döner ama bu yaşanmaz ne reis..
Bende de aynısı var
-
Şubatın ortasınds üstümüzde bile soğuk bırakmadı
-
Alcak basinc modellerin on gordugunden daha dogulu geliyor. Oglene kalmadan once Avrupa yakasinda daha sonra Anadolu yakasinda yagislar kara donecek. Sogugun geldigi yerdeki sicakliklar biraz daha dusuk olsa cok farkli goruntuler olusurdu. Buna da sukur. Istanbul il genelinde civikta olsa ortu olacak gibi duruyor. Guzel tarafi kar tipi seklinde olacak.
Hocam bırakın tipiyi kar göremedik havada saydık 3 5 tane
-
bugün aldığımız 34 mm yağışı kar olarak alsak ne olurdu ?
30 cmlik bi ksr yağışı olurdu ne kadarı örtü olurdu orasını sıcaklık belirlerdi
-
Ben uzun vade konumda bir şeyler karaladım. En azından modeller Şubatın ilk yarısı bi şey beklemiyor.
En son umutlarda öldü hocam
-
Sahillerde hiç KKY bile göremeyen kesimler dışında genel olarak başarılı bir tahmin oldu. Hiç kar vermeyen modeller özellikle de son 6 saatte dönmeyi tercih eden GFS ye buradan selamlar ?
Can hocam bu sistemde de göremedik tatmin edici bi kar şubat ihtimali ne sizce
-
Genel anlamda başarılı bir tahmin oldu bazı yerlerde örtü olmadı maalesef beklentinizi yüksek tutmamanız lazımdı
Konumunda kar yağışı yarım saat bile sürmedi ve çok hafifti kar taneleri vardı bi kaç tane
-
Gerçek anlamda net bi şekilde konumum adına kar açısından REZALET bir sistem 15 dakika havadaki karları saydık şimdi de yeşil kütle tam benim konumumda maviye döndü 2 sistemdir aynısını yaşıyoruz
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Biraz daha batılı geliyor bundan
-
Olabilir. Marmara sıcak
Hazırda bekliyoruz hocam sıcak 1.5 derece açık yeşil kütle yoğun bir kar geliyor gibi
-
Nasiii yani. reis keşke az daha geç gelse tam 850 hpa - 8 ile çakışsa o zaman ortada hiç bir sıcaklık sıkıntısı olmazdı.
Erken gelse direk şak şak yagmur alırız
Hocam kütle Marmara denizine girdi daha güçlenme ihtimali var mı deniz desteği olur mu
-
Yağışın arkası İzmir i'e kadar uzanıyor Balıkesir'e olan kütle İstanbul'a doğru geliyor arkası da var aralıklarla devam eder