Geçerli
Hocam gaziosmanpaşa 130 rakım için?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGeçerli
Hocam gaziosmanpaşa 130 rakım için?
CAN abi yağmura döndü yağış burda
Yine güçlü kütle Anadolu yakasına gidiyor Avrupa yakası şanslı olmalıydı şansa bak arkadaş 5 dk kar yağdı sadece şimdi de güçlü kütleyi kaptırdık
Akşam yağmur olmaz yağarsa kar en kötü kky
Sakarya' ya kar bu sene yetti bence
Bu sistemden bir şey çıkmaz onlara zaten
Siklon İstanbul için güzel yerde Sakaryada ama soğuklar şu an yeterli değil ve öğlen saatlerinde artma ihtimali de vsr akşama yağış bu kadar kuvvetli değil
Yoğun kar devam ediyor ancak beklendiği gibi sıcaklık tutması için uygun değil. En az 0.5 derecelere inmeli.
Hocam konumumda 2.3 derece yağmur yağıyor kar tanesi kalmadı havada şu kadar kuvvetli yağışı yağmur almak üzüyor
Mgm konumuma şu an 7 derece bekliyor 3 derece
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Yoğun kar devam ediyor
Hocam sizce buralarda ne zaman başlar şu yoğun yağışı kar olarak alsak güxel olur
Konun 3.3 daha da düşmesi lazım
Tekrar dönme durumu yok siklon geçerken yavaşlar ve rüzgar yönü belli belirsiz olur ama bundan sonra bidaha lodos yok halihazırda dönen yerlerde.
Adeta bi çizgi çekilmiş gibi hocam kuzey ilçeler karayel güney ilçeler lodos ben ortada kalıyorum rüzgar hızı 0 km gösteriyor :D
The content cannot be displayed because it is no longer available. Edirne ve trakya sınırı için soguk girişi var o yüzden şuan yüksek kesimlerde kar başladı. Saat 23:00 civarı giriş yaptı
Uzunköprü Edirne'nin iç kesiminde kalıyor rakımını bilmiyorum ama mobeselerden gördüğüm kadarıyla orda da başlamış
Başka bir şey atmıyorum
Can hocam bi kaç yerde bu rüzgarlar tekrar dönücek falan diye bir şey okudum rüzgar artık karayele döndü mü yoksa anlık olan bir şry mi
Daha Çok GösterThe content cannot be displayed because it is no longer available. Anlık rüzgar durumu
gece 03:00 verileri 850 hpa daha soguma yok.The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Yarın 15:00 civarı 850 hpa degerleri. Yani soguk olayı daha yeni giriş yapıyor.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Yarın akşam 18.00 saatleri işte İstanbul için kar vakti ve zamanı. Ama malum yağışların çoğunlugu erken gittiği için gelişen yada gelecek son yağışları yakalama şansımız var bu da 18:00-22:00 arası İstanbul iline özel bir kar serüveni olacak.
Yanılmıyorsam şu an Edirne için de 850hpa soğukları girmedi daha ama kar yağışı başladı