O yüzden sabah saatlerinden itibaren sürprizlere açık derim. Ne kadar çok saat geçerse yani akşama doğru şans o kadar artıyor kar görmek için.
Ben şahsen konumuma kısa sürede olsa bi örtü bekliyorum hayırlısı bakalım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturO yüzden sabah saatlerinden itibaren sürprizlere açık derim. Ne kadar çok saat geçerse yani akşama doğru şans o kadar artıyor kar görmek için.
Ben şahsen konumuma kısa sürede olsa bi örtü bekliyorum hayırlısı bakalım
Yahu abicim İstanbul sadece Anadolu yakasının senin oturduğun kısmı değil. Bunun Silivri'nin kuzeyi var Çatalcası var Arnavutköyü var. Şans ne zaman başlarsa o zamanı veriyoruz işte Sürprizlere açık.
Can abi rüzgarlar beklenenden hızlı dönüyor sanki Arnavutköy Eyüp dönmüş karayele ne dersin
Rüzgarlar dönüyor Arnavutköy döndü karayele
yarın aksamdan önce bir seyler kaparsak iyi olur
Kaparız
Trakya beklenenden hızlı soğuyor İstanbul içinde beklenenden daha önce kara dönebilir yağışlsr
Modelde ne görüyorsam onu konuşurum. Zaten bu sistem için başından beri böyleyim. Hızlı kaçan sistemi bişi beklenmez bazı yerlere günü bırak saatlik kar yapacak sistem.
Tahminlerinize saygım var, iyi günler
Nasıl konuşmalıyız. Peki ne bekliyorsun
Konuşmalıyız değil bütün forum yönetimi gayet iyi konuşuyor ama senin mesajların dikkatimi çekiyor hatta bi yöneticinin de sana böyle bi mesajı vardı her şeye bu kadar olumsuz bakmak gerekmiyor
Sistem için son 7 saat gece trakya sınırından giriş yapacak 3 gibi Tekirdağ Çanakkale sınırına dayanacak.
Yağış ise tam bu saatlerde kuvvetleniyor.
İstanbul da ise durumlar iç acıcı değil. Yarın akşam bu saatlerde soguk girişi ve güçlü karayel devreye girecek.
Yarın Akşam 17:00 kar sogukları kar durumları artık baş göstermeye başlayacak. Fakat yağışın büyük bölümü dogu ya yöneldiği için siklondan kopan parça yağışlar devrede olacak. Yarın akşam 17:00- 00:00 arasına. Kadar ara ara kuvvetli yağışlar oluşacak. Bu saat aralığında yüksek kesimlerde araba üstü çimlerde ufak örtü yapabilir. Rakımı düşük dahil bandı ise biraz daha geç saatleri bekleyecek havada kar anca görür. Bu da yağışa baglı.
Şu ilçeye kar yağar mı burası tutar mı diye soru sormayalım. Şans artık radar takibi yapacağız.
Arkadaşlar bunu tek ben mi farkediyorum bu arkadaş her zaman olumsuz konuşuyor hiçbir şeyden umudu yok gibi
Havada görme olasılığınız var ne zaman olacağını radar ve sıcaklıktan takip edeceğiz
Gaziosmanpaşa 130 rakım?
Hocalarım cevap verirseniz sevinirim bu İstanbul için ideal siklon sistemi nedir her seferinde yağışlar soğuklar girdikten sonra bitiyor kuvvetli siklon karı almamız için nasıl bir görüntü lazım
The content cannot be displayed because it is no longer available. Sisteme neredeyse 3 gün kala insanların kafasında bir sistem tahmini oturması gerekir bende bu yüzden yazdım yazıyı yoksa sistem günü yazsam hiçbir anlamı kalmaz ki
Ben senin için dedim yoksa hani kar yağıyordu yağmura dönmüş diyenler çıkar diye
Sistem her güncellemede değişiyor değişmeye de devam edicek şu anki görüntüye göre yorum yapmak doğru değil
Castiello68 149 rakımda kafalar rahat olsun hocam sakince bekleyelim :D
Hocam benim rakım 130 ben bi tık rahat değilim galiba :D
Ayın 26. dan 27 geceye geçişte uykusuz kalınabilir Avrupa yakası için
Şu Avrupa yakası için demeniz o kadar mutlu edici ki sonunda bizim içinde kullanılıyor bu cümle
Doğumuz kara doydu şimdi de batımızda sıra biz ortada bekliyoruz