Şuan üzerimde bulunan yıldız kütlesi harika yağış bırakıyor.. =D
Kompistik41 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Doğu Marmara için bu saatten sonra yıldız diyen bir arkadas vardı öğlen baksın şimdi radara
Radara bakacakmışsın..
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu hattı alamazsam çıldırırım nasıl bir boşluktayım ben ya bu nedir..
-
Bu saatten sonra marmaranin doğusuna görseniz görseniz belki 10 dk yoğun kar görürsünüz ondan sonra ise 20 saat boyunca geçen bulut ve yıldız sayarsiniz 😊 GOOOOOLLLLLLLL GOOOOOLLLLLLLL GOOLLLLLLL😂😂
Bu ne çekememezliktir yahu ilginç bi bakış açısı oysaki İstanbul’a yağan kardan ötürü topraklarımız doyacak diye sevinmiştik..
Rabbim hayırlı rahmet versin tüm ülkemize.
-
Son dakika gollerini severiz rahat olun..
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Konumum adına hüsran iyi geceler..
-
İstanbul tayfa kar'ı gördü, tatmin oldu uyudu. Biz hala radar başında acı acı bekliyoruz =D
Yemin etmiş girmiyor bi türlü, etkiside azaldı iyice. Artık payımıza ne düşerse o hayırlısı olsun.
-
Hazırlan İzmit Sıra Bize Geliyor…
-
Çok uzun gece olacak İnşaALLAH
Rabbim hayırlı rahmet nasip etsin hocam..
Kocaeli il geneli için yorum ve değerlendirmenizi alabilirmiyiz..
Teşekkürler.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kocaeli körfez hattı vortexten etkilenir mi?
Kocaeli il geneli olarak soruyu yöneltip cevap beklersek daha iyi olur gibi şimdiden teşekkürler hocalarım..
Sibiryali THE_AZOR CAN Angora Eren
-
İzmit-Derince-Başiskele
Hazırlanın Tren Yaklaştı Geloooooo ❄️❄️
-
-
Şu kütle nasipse bize doğru gelecektir fakat erimeme garantisi veremiyorum.
Gelirse bile kütleler ağır ilerliyor bir kaç saati bulabilir.
Uyuyup sabah erken uyanmanızı tavsiye ederim.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ne zaman Başiskele de olur acaba? Gözümüz yollarda kaldı
Radar takibi yapıyorum uzun saatlerdir kütleler başiskeleye ulaşmadan eriyor sabah saatlerini bulabilir diye düşünüyorum.