Icon gece güncellemesi
Her güncelleme de ayrı bir güzeleşiyor pazartesi şehri felç edecek yağış geliyor dek bandının uzunluğu yaklaşık 1.000 km belkide daha fazla
Şu görüntü de Kocaeli İl genelini etkileme şansı nedir ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturIcon gece güncellemesi
Her güncelleme de ayrı bir güzeleşiyor pazartesi şehri felç edecek yağış geliyor dek bandının uzunluğu yaklaşık 1.000 km belkide daha fazla
Şu görüntü de Kocaeli İl genelini etkileme şansı nedir ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Geçen Şubat sistemindeki uyarıyı arşivden buldum ❄️
Heyecanlı saatler bizi bekliyor umarım istediğimizi alırız..
MGM’nin uyarısı ikiye katlansa hiç fena olmaz.=D
En son bu uyarı yapıldığında geçen Şubat sisteminde 6 saatte 25cm'e yakın kar yağmıştı hayırlısı olsun :D
Yaşa!
Başiskele 30 Rakımda 55-60 cm civarı kar ölçmüştüm
Yorumlarınızın Peşine Yapılan Uyarı ⚠️ =D
Sibiryali THE_AZOR CAN Eren Angora Muhammed Ali Yasin71 Ömer mehmet civan
Sahutt cografyaciburak Sarp Özdoğan
Sinan ve diğer hocalarım
Kocaeli-Başiskele rakımı düşük noktalar için güncel yorum ve tahminleriniz nelerdir ?
Teşekkür ederim.
ya abıcım sen neyden bahsedıyorsun sıstem dedıgın bole olucaksa buyrun sız eglenın bı yaka bakacak bı yaka ızlıcek ondan sora buna 2022 efsanesı dıcez
şu üslubu bakarmısınız allah aşkına, açıklama yapmak istedim ama sonra yorumsuz bırakmak daha mantıklı geldi..
Güncelleme başlamadı mı dostlar ?
Bölgecilik olarak algılanmasın çok yoğunluk olmadığı için soruyorum şu görüntülerde kocaeli ve ilçeleri için yorumunuz ne olur bilgilendirirseniz sevinirim.
Kocaelinin kıyı ilçeleri sezonun ilk saf kar yağışını şu sıralar alıyor hayırlı olsun..
Kütle geldi, sıcaklık yükseldi :D bakalım sonumuz ne olacak
Bağçeşmede yağış başlamış birazdan başiskeleden bildiririm. =D
Hasan61 >>>WinteR<<< elinize sağlık..
hayırlı geceler 🙏🏼