Kompistik41 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Basınç bozulması demek ne kadar doğru olur bilmiyorum.
Dünya'daki basınç ve iklim sürekli birçok farklı etkenden etkilenmekte, bazılarını tahmin ederken bazılarını edemiyoruz. Tahmin ettiklerimizi ise ne kadar doğru tahmin ediyoruz tartışılır. Bu durum sadece (şu anda) tahmin edemeyeceğimiz etkenlerden bence. Çok özel bir durum da değil (Dünya tarihi açısından).
Patlamadan sonra ani düşüşe geçen barometrelerin hala normal seviyelere çıkmamış olmasına karşılık basınç bozulması diyerek kendimi ifade etmeye çalıştım.
Detaylı bilgilendirmeler bu işi profesyonel şekilde yapan kişilerden elbet gelecektir.
Konuya ufak bi araştırma yaparak edindiğim bilgiyi eklemek istedim.
-
Deli gibi yaptı kendini
-
Ne yazık ki ülkemiz dahil dünyanın her yerinde basınç bozulmaları meydana getiren patlama..
-
Bu soğuklarda karadenizin yağış üretmemesi saçmalık olur soğuk olsun gerisi çözülür diye düşünüyorum..
-
Bana da mı güven yok
Estağfurullah hocam sizlerin tecrübesine ve yorumlarınıza itimadımız tam evelallah..
-
Modellere güvenimiz yok kar yağıp tutmaya başlamadan kimse ateş etmez gibi =D
-
Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek, afet derecesine ulaşmayacak rahmet nasip eylesin..
-
İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn..
Sabırlar diliyorum rabbim mekanını cennet eylesin.
-
Müsait olup gece güncellemesini paylaşmayı o kadar çok isterdim ki hepimiz için sevindirici geçmesi dileğiyle..
-
Yavaş yavaş babaoğliiii
-
Hocam geçmiş olsun rabbim şafi adıyla şifalar versin en kısa sürede iyileşmeniz dileğiyle..
-
Time To Relax
Sinerji 😏
-
Hayırlı olsun hocam 🙏🏼
-
Saadet Eline Sağlık 👏🏼