Yağış çok güzel. Soğuma da hızlandı
mky1088 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Short'a devam hocam.
Aynen öyle. 2 dereceye kadar hayatta satmam. Hodl a devam
-
-
Termometre anlık 4.5 derece ışık altında hafif yağmurlaberaber uçuşan taneler var. Geliyor gelmekte olan
-
Hocam borsa koin yazısı gibi oldu biraz sanki
Sahut un analizini görünce short girdik beklemedeyiz :D
-
Mgm 7 desteğini bi kıramadı. Defalarca ret redi ama yeni güncellemede kırsın artık kafayı yedik 7 görmekten
-
Termometre uzun süredir 4.9 da sabit. Ama rüzgar etkisini arttırıyor gibi soğumanın başlaması gerek yavaştan
-
Anlık 400m rakımlı bulundugum yerde termometre 5.4 dereceyi gösteriyor. Gfs de yağışı tekrardan arttırdı. İlerleyen saatlerde dereceyi güncelleme geçerim. Nem seviyesinin 60 larda olması da ayrı güzel. Soğuma daha hızlı gerçekleşir nem yükselene kadar. Senin son tahminlerin nedir Sahutt soğuma kar değerlerine sence hangi zaman aralığında ulaşır
-
Çözmesi çok zor bir sistem. Daha önce de bu tarz sınırda olduğumuz sistemler oldu. Fakat bu sistem için yorum yapmak çok zor ve yaklaştıkça daha da zorlaştı. Fakat genel bir yorum yapmam gerekirse Hatay merkezde karla karışık yağmur 400 rakım üstünde kar 900 metre üstünde ise ciddi birikimli kar görebilmemiz mümkün. Şunu da söyleyelim . Modellerin göremediği sistemleri gördük Hatay'da geçen senelerde. İyi kötü sürprizlere açık bir sistem
Son güncellemeler hiç iç açıcı değil. Yaklaştıkça hem yağış hem sıcaklık daha da bozuyor. Bari yağışı güzel alsak teselli oluruz
-
Bu sıcaklık sınırı ile anca gece ve sabaha karşı kar verir. Ardından tekrardan yağmur kaçınılmaz gibi duruyor. 300 400 rakımın işi zor. Antakya nın işi de her zamanki gibi allaha emanet
-
Gördüm abim bekliyordum zaten gayet güzel oldu. Ayın 29 unda da güzel bir kar yağışı alacak 300 400 rakım ve üstü
Kar için en güzel koşul pazartesi gecesi salı sabahı gibi duruyor.
-
Gfs yağışı kısmış sıcaklıgı biraz arttırmış gibi gözüküyor
-
Diğer senelerdeki diyagram ve kar takiplerimizi baz alırsak hiç fena durmuyor bu sistem. Ben de hatay ın 400 m rakımlı yerinden sistemin takipçisi olacağım.
-
1 ile 3 arası güzel bi kütle geçişi var ama sıcaklığa takılır büyük ihtimal. Köyler gene kar yağışı alacak
-
Antakya merkezde de kar taneleri var suan azar azar