200 metre rakıma kadar düşmüştü kar sınırı. Ki merkez de kaç saat sulu kar aldı
Hocam o gün antakya merkez e yağmaz buyuk ihtimal diyerekten bi gün öncesinden köye gittim dedemin yanına. Sabahın erken saatlerinde kar yağışına uyanmıştım :))
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur200 metre rakıma kadar düşmüştü kar sınırı. Ki merkez de kaç saat sulu kar aldı
Hocam o gün antakya merkez e yağmaz buyuk ihtimal diyerekten bi gün öncesinden köye gittim dedemin yanına. Sabahın erken saatlerinde kar yağışına uyanmıştım :))
Hocam bizim bolge için en tutarlı tahmin yapan model hangisi veya hangileri
ECM bu akşam da karlı bi tablo verirse künefenin altını yavaştan yakmaya başlarız :))
yağış ve cm olayı için erken zaten potansiyel olsun yeter hocam
Hataya tekrardan kar verdi. ?
9 da ECM de verirse tüfekler ateşlenir :))
Bu akşamki guncellemelerde temennim 144h aralığında kar yağışı istikrarligini koruması hocam. Ilk önce su kısa vadedeki yemegi bi yiyelim diger gunler çok oynar zaten daha. Ama artık şu kar bir an önce gelsin artık yav havada mi yerde mi nerde goruyosak görelim farketmez yeterli gelsin :)) biz de isterdik Zonguldak bartın civarında oturmak ama kütük hatay :DD
Diyagramımız gayet iyi. Windy konumuma80 cm vermiş. ??. İnşallah akşam istikrar olursa poligon sahasına çeviririz burayı
Mermiler hazır hocam. Atış emrinizi bekliyoruz :DD
Hocam Lübnan ın bu kadar güneyde olmasına rağmen... hatay in lubnan gibi kar yağışı alamamasinin sebebi ne ?
Yağış konusunda Ecmwf ile alakası yok. İstediğimiz salınım oluşmadı.
Hocam hic istediğimiz gibi gelmedi ://
Destekteyiz hocam. Eliniz uğurlu gelir inşallah
ECM tablosunu çerçeveletip odama asmak istiyorum ben hayatımda böyle bi manzara gormedim :DD boyle gelirse 3 cm kar a tum sistemin coktugu hatayda hayat durur heralde hocam :))
Allahım 312 h Hatay kısa bir aradan sonra tekrar kar yağışlı ?
Çok uzun bi süre değişkenlik çok gösterir ama potansiyelinin hala devam ettiğini görmek sevindirici :))
Yok aralıklı kar verdi. Üstüne kısa bir aradan sonra 222. saatten başlatıp bir iki gün daha devam ettirdi.
Kar haritasında güneyimize dikkat çekmek istiyorum. Oradaki morlukları biraz kuzeye çekelim artık ?
Var bi hayalimizz
Bu güzel haberle huzurlu bir uyku iyi gider şimdi sayın hocam :)) elinize sağlık hayirli geceler
Guzel haberlerinizi bekliyoruz hocam :))