Akdeniz in gücü tükendi bundan sonraki yağışlar seyrek olur artık
mky1088 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Cok üzülüyorum ya mükemmel kar yagiyormus kaçırıyorum. 2 senedir bekliyorum takip ediyorum kaçırdım. :D
22 sinde gelen sistem daha da iyi. Esas balık orda bu çerezlik
-
Dewpoint e yaklaşıyoruz sogumanin yavaşlaması normal. Rüzgar hızı da azalıyor güçlenmesi gerek tekrardan. Ama bunlar karşılanmasa bile yagis devam ettikçe soğuma da olacağından 10 11 arası kuvvetlenen yagista sicaklik kendini 1 derecenin altına atacaktır diye düşünüyorum.
-
Hatay ne durumda şimdi
Gece 3 ten sonra yagis gücünü kesiyor. O vakte kadar tek önemli etmen sicaklik takibi. 3 ten sonra 8 e kadar var yagis yalnız baya bi azalacağından çok seyrek izlenime sahip olacaz
-
sahut hocam kar ne zamana kadar yağar maraş için
Yarin sabah saatlerine kadar güzel yagis var marasta. Yaklaşık bi 15 cm daha kar yağışı olacak
-
kuzeybatı ruzgari hatay a gerçekten supriz yaptı. Kuvvetli yagisin bi kısmını kar yağışı olarak alacaz gibi gözüküyor. Yerler ıslak, tutmasa bile seyir zevki yüksek bi kar yağışı olacak
-
Bu sefer olacak gibi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sizin değerli yorumunuz nedir
Ben bu siteye yorum yapmak için değil yorum almak için giriyorum sayın başkan. Ama gördüğüm kadarıyla yaptığınız yorumlar son güne kadar 40 takla atıyor. Anlaşılan boş vakit öldürmek için tasarlanmış bi site. Benim de malesef boş vaktim olmadığı için size iyi eğlenceler degerli başkanım
-
Kardeşim artık modelin ne dediğine pek dikkat etme bu saatten sonra radar takibi yap artık nasip yağmur kar ne olursa..
Şu yaptığı yoruma bak şaka gibi ya. Bi sisteme saatler kalsın ordan bi site yetkilisi desin ki modele bakma ordan anlaşılmaz sen radar bak. Kardesim ne diye günlerdir model takibi yapıyoruz o zaman. Siz burda insanları bosuna mi oyaliyorsunuz, vaktimizi bosuna mi çalıyorsunuz. Madem son güne kadar modeller bize yeterli dogruluk payı vermiyor niye uğraşıyorsunuz niye
-
Şöyle bir öğlen çıktısına göz attım. GFSV16 PARALEL çalıştırması bölgemizde Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş için 126.saatten sonra kar değerleri vermiş sıcaklıkta. Yağış Osmaniyede var sadece. O da çok az.
Yoksa? ?
Hatay merkez e kar yağışı ihtimali söz konusu bile olamaz bu değerler nezdinde. Milleti heyecanlandırıp, prim kasmak ve ilgi çekmek için onların duyguları ile oynamayın
-
Yarin hava güneşli gozukuyor. Eğer fırsatınız olursa kisecik dağına bi tur atıp gelmenizi öneririm. 20 30 cm kar rahat vardır. Bi nebze olsun tatmin eder
-
Kışta bitti zaten artık. Gerek kalmadı model bakmaya. Bugun den sonra ben de girmem. Ama bu gece bi kar yağışı görüp sezonu öyle kapasak güzel bi kapanış olurdu
-
4 derecede bile yagma ihtimali var kütle gelirse eğer. Akdeniz nem deposu ,üretir bize bi şeyler. Bu soğuğa tepkisiz kalmaz
-
yok abi sizde inşallah güzel kar alacaksınız
Yok aga bizden geçti artık. Bol bol foto cek at buraya. Ben de hatay şenköy üne gittim görmek için ama antakya ya yağmasını çok isterdim. Saglik olsun. Hayirlisi böyleymiş diyelim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Video atilamiyor sanirim. Tekrardan guzel bi yagis başladı