ÇARŞAMBA KAR VAR GENCLERRRR GELIYOR GELMEKTE OLAN.... öğlenden geceye kadar kar gösteriyor
mky1088 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gem kadar istikrarlı bi model gormedim ben. Helal olsun valla. Bugun yarin diger modeller önünde diz çökerse şaşırmayın.
-
şuanda mgm bati ruzgari beklerken güneybatıdan 25 km lik lodos esintisi var. Sicaklik beklenenin üzerinde. Salıdan önceki bu kuvvetli isinmalar bize olumlu yansıyacaktır diye düşünüyorum
-
carsamba Akşamına KAR VErdiiiiii genclerrrr
-
Değersiz vakit yoktur. Vakit nakittir. Bundan sonra da zaten sadece sistemin girecegi günden 1 2 gun önce bakmaya baslarim. 200h lı saatlere bakmayı artik hiç mantıklı bulmuyorum. Tabiki de bu sadece benim fikrim.
-
bir hafta öncesinde 144h a bakıyorduk. Simdi tekrardan 200 lere çıktık. Meteorolojiyi artik falcılık olarak görmeye başladım. Cidden hiç bi farki yok. Sicaklik son saate kadar belli değil. Yagis son saate kadar belli değil. Her sey değişken. E ne anlami kaldi o zaman yaşayıp görelim direk. Cidden Vakit kaybı.
-
Yarinki guncellemeler de kar vermeme istikrarini surdururse yakin vadede havada bile kar göremeyeceğiz gibi gözüküyor. Beyazlı sabahlara uyanmak dileğiyle hayırlı geceler arkadaşlar
-
Ya önce uysun. Söz 20 cm örtü. Ama soğuk olması lazım.
Soguk ortalamasına ragmen gene kar yağışı vermemiş
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yorumsuz...
-
daha iki gün önce 30cm örtü gösteriyor bir anda 0 a çekiyor nasıl işler bunlar
Son gun bile değişiyor. Sistemden bi gün once gelip bakacaksın aga sadece benim anladığım bu.
-
0.8 cm vermiş. Alay eder gibi. Ben hala ümitliyim ama da. İşte en aza indirelim
Sahut, senin yasin da küçükmüş beklediğime göre. Sen de bizim gibi kar haritalarına ve modellere bakıp az buçuk yorum çıkarmaya çalışıyorsun buyuk ihtimal. Hoca dememe gerek kalmadı sanırım .sorun teşkil etmez heralde bu senin açından?
-
ecm guzel çıkmadı
-
haritayı atabilirmisin pek net gözükmüyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
beyler kahramanmaraş dulkadiroğlu kar yağma olasılığı nedir
Yüksek. Soguk sıkıntısı yok Kahramanmaraş in. Rahatlikla kar yağışı alabilir