Günaydınlar iyi sabahlar.
lazibere53 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Neden sadece ecmwf ve gfs paylaşılıyor gem ukmo da paylaşılsa daha iyi olmazmı.???
-
Gelir de ve ihya da eder, sıkıntı yok.
Temennimiz o ama yok abi türkiyede sanki kalkan var sokmuyor soğukları 2017 de gfs sistem verdiği zaman 15 gün önceden bozmadan hatta güçlenerek gelmişti ecmwf bile yakın zamana kadar sistemi görmemişti ozaman 1 tanesininki illaki tutuyordu şimdi yarının durumunu tutturamıyorlar gfs mesela olduğum bölgeyi yağışlı dedi bugün güneş vardı artık tahmin işi sıkıntılı.
Saygılar.
-
Sistem ha geldi ha gelecek diye diye anlaşılan yaz gelecek. Kış yapmadığı için bol yağmurlu biryaz geçiricez.
-
Çok yanıltıcı kar haritası orta ve dogu karadeniz unutsun o kari. Yağan Karin çoğu da sulu kar Marmara'nın.
Bence yanıltıcı olmaya bilir O kar haritası na daha dikkatli bak orta ve Doğu Karadeniz bölümünün yüksek kesimlerine çok kar verdi kıyılara vermedi.
-
Üstümüzdeyken soğuk doğuya atar inmez yanımıza gelir doğuya gitmez biz ne yaptık bukadar bu havayada gelmiyor küstü bize.
😄😄😉
-
Ülkemizi birazdaha kuzey'e kaydırmamız lazım.
Bundan sonra kış mevsim olmaktan çıkacak her sene dahada hüsran.
-
Kopta gel oğlum bu kadar beklettin eksi 30 u hakettik in şimdi yat üstümüze dinlen 😄
-
Bu gece gfs de bu konuda rekor katılım olmalı
Allah'ın izniyle, mübarek gece de ve günde yüzümüz geç olsa da gülecektir
Amin inşallah bol bol metrelik karlar görmeyi nasip etsin Allahım.
-
Ecmwf güncellemesi ne oldu veri paylaşmadılarmı
-
Soğuk hava üstümüzde armut gibi sallanıyor bize nispet yapıyor inmiyor biri yakalayıp çeksin aşağı. 😂
-
Darlanmayın 16 şubatta iyi bir sistem kesin gelecek. 😁😄😄
-
Gelsin de 60 derece olsun demi
İsteyince gelmez onu anlatmaya çalışıyorum. Ozaman da sıcak gelmez soğuk akar bizim istediklerimizin tersi oluyor 😄
-
Biz en iyisi afrikadan sıcak gelmesini bekleyelim umalım ozaman sibirya bize akar 😁
-
Ben anlamadığım 1980 2000 arası her kış 3 5 kere az çok yağardı şimdi ne oldu yayalar harici kar yok görmek mümkün değil sibirya daki soğuk gene aynı soğuk ama ozaman lar hep ülkemize düzenli inerdi ne olduda şimdi oradaki soğuk inmiyor anlamadım gitti...