Hocam tahminimiz de Orta Karadeniz için de bilgilendirme yaparsanız sevinirim.
Emre5252 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aynen Ordu merkez için 24 ve 25 için birde yarın için bilgi alabilir miyim
-
Ordu için kar yağışı bugün son olarak görünüyor kimi sitelerde, tahmini olan varmı
-
Karadeniz üzerinden gelecek bir sistem varmı Ordu için
-
Bir kaç gün önce tüm bölge için çok güzel yağış haberleri varken bakıyorum da kimi yerlerde hüsran yaratmaya başladı. Ordu merkez için güzel yağış beklentisi olduğu gibi yorumlar olsa da aynı sonun bizim için de yaşanmasından korkmuyor değilim. Kafamda deli sorular...
-
Hocam merhaba, öncelikle emekleriniz ve bize vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Ordu merkez sahil için 16 sı sabaha karşı yağış başlar demişsiniz. Peki yağış ne kadar sürebilir ve etkisi tahminen ne kadar olur.
-
Sitelerde genel olarak Çarşamba ve sonrası için kar yağışı tahmini var. Halen kafalar karışık evet bişeyler olacak ama ne,kafamda deli sorular
-
kış ve kar işi bitmiştir. Bugün itibariyle kombiler kapandı, tshirtler sandıktan çıktı...((
-
hocam, orta ve doğu karadeniz sahili için yakın tarih beklentiniz nedir. (ordu)
-
Desenize Ordu merkez yine avucunu yalıyor... son vakte kadar ha oldu ha olacak sonra foss. Bırakıyorum arkadaş ben bu takip işini Rusya ya yerleşiyorum::))
-
Şu an daha net yorum yapma şansımız var. Malesef olumlu konuşamayacağım bu sefer. Şubat'ın 2.haftasına kadar kuvvetli bir sistem beklentim yok Batı kıyılar adına.. Muhtemel büyük sistem Batı Avrupa yolcusu olacak.. Yanılmayı umaraktan kısmen kötü haberi vermek durumundayım..
NOT: Şubat 2.haftasına kadar kıyılara kar potansiyeli taşıyan sistemler gelebilir. Ama beklentiyi yüksek tutmayalım. Geçtiğimiz sistemden daha kuvvetli bir sistem Şubat'ın 10'una kadar beklenmiyor
Batı kıyılar demişsiniz, peki karadeniz sahil kesimi rakım "sıfır için" tahmininiz nedir ?
-
hocam bir sorum olacaktı, ay sonu diğer ayın başı gibi paylaştığınız verilere bakacak olursak heyecanlanmalı mıyız. Kar yağacak diye yıllık iznimi erteliyorum, bu son şansım gibi...) şimdilik modellere bakınca olacak gibi
-
hocam bir sorum olacaktı, ay sonu diğer ayın başı gibi paylaştığınız verilere bakacak olursak heyecanlanmalı mıyız. Kar yağacak diye yıllık iznimi erteliyorum, bu son şansım gibi...)
-
Arkadaş ben filipinler de mi yaşıyorum anlamadım, Ordu merkez de kar yağdı doğru ama hiç tutmadı...(
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bu arada bundan sonraki gelecek olan ilk sistemle ilgili yeni tahmin varmı