ECMWF de güzel bence yani biraz daha rötuşa ihtiyacı var ama olacaktır diye tahmin ediyorum ama ECMWF’ye göre sistem biraz daha geç geliyor.
Poyraz tarafından yazılan gönderiler
-
-
Doyumsuz olmamak lazım çok güzel görüntüler bunlar her zaman olmuyor maalesef. Şükredelim ve dua edelim de bozmadan ulaşalım sisteme
-
Ben şimdi ECMWF’yi merak ediyorum
-
Kar haritası da gayet iyi şükretmek lazım çok çok iyi
-
Güncelleme güzel problem yok. Ben beğenilmeyecek bir şey görmedim
-
Yalnız Ocak’a ne kadar benzedi tarihsel durum farkında mısınız. Sanki biri alıp kopyala yapıştır yapmış. Sistemin şekli ve gücünden bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın. Tarihler açısından söylüyorum. Ocak’ta da kar 15’inde gelmişti şimdi de neredeyse aynı gibi. Ve Ocak’ta da öncesinde lodos fırtınası ve yağmur olmuştu şimdi yine Pazartesi’den itibaren lodos fırtınası gözüküyor. Uyum dikkat çekici
-
Allah’ım bu güzel hayallerimizin gerçekleşmesini nasip et. Keyfimiz uzun zaman sonra yerine geldi bozulmasın inşallah. Şu an pencereden dışarıdaki güneşe gülümsüyorum. ???
-
Nazar değmesin ???
-
Allah yüzümüzü kara çıkarmasın
-
Şimdi bugünlere bakıp ilkbahar geldi kış bitti moduna girenlerin şaşkınlığını görmek için sabırsızlanıyorum. Ya ilkbahar geldi aynen. =D
-
Abi biz ne izliyoruz boyle , CAN hocam en soğuk senaryo olabilir mi ? Aman olmasın , ucuna kadar geldik burdan kayar giderse , yıkar bizi
Aman Allah korusun hocam cidden çok üzer bizi
-
İşte bu görüntüyü gördükten sonra şimdi şu güneşli ve ılık hava bile keyif veriyor çünkü enerjimiz yerine geldi.
-
-
Şu Amerika’nın yaşadığı kar fırtınasını biz de bir kez yaşayalım tüm dünyada son dakika Türkiye’de hayat durdu haberleri çıksın başka bir şey istemiyoruz. ABD’yi kıskanmaktan mahvolduk. =D
-
GFS’nin şu haline hiç yorum yapmaya gerek yok direkt efsane. ECMWF’ye gelince ondaki İtalya riski biraz rahatsız etti gibi ama şu var ki devamında siklon hareketiyle yine bize doğru akışa geçecekti büyük ihtimal. Yani diyelim diğer türlü olup ilk bize inmese de yine rotasında biz oluruz 1-2 gün içerisinde diye düşünüyorum. Tabi umarım GFS’deki gibi doğrudan iner.