Valla verdiğimiz örnekler güzel ama esas bir efsane var ki kolay kolay unutulmayacak bir sistem. Tabi ki 1987 efsanesi. Mart ayı böyle bir stara sahip. Hani futboldaki şampiyonlar ligi kupası gibi işte Mart ayı böyle bir kupaya sahip. Onun için Mart’a dair umutlarımızı yitirmeye başladığımız an aklımıza 1987 gelsin. 2011 gelsin. 2012 gelsin. Bunlar önemli. Hani bunları gaz vermek veya havaya girelim anlamında söylemiyorum ama bunlar yaşandı. Dolayısıyla geçmişte bir doğa olayı bir yerde ve bir zaman diliminde yaşanmışsa gelecekte de yaşanabilir demektir. Olur olmaz ayrı konu. Ama ihtimali her zaman vardır. Atmosferin ne getireceğini kimse bilemez
Poyraz tarafından yazılan gönderiler
-
-
Mart sistemi deyince aklıma gelen ve yaşadığım en iyi sistemlerden biri diyebileceğim 7-10 Mart 2011 sistemidir. Bursa’da 25 cm’den fazla kar yapmıştı. Hiç unutmam o sistemi. Düşünün Mart’ta 25-30 cm kar. Yaşamışlığımız var
-
Kar başladı
-
Bugün dünden daha soğuk
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Böylesine kurak ve ılık bir kışta iki güzel sistem aldığımız için ve 2017’den sonraki en iyi sistemleri aldığımız için bu kış benim konumum açısından başarılı olmuştur. 2017’de sadece bir tane sağlam sistem almıştık ama bu kış her iki sistem de 15 cm’nin altında kalmadı. Bunu da belirtirim
-
Hava sıcaklığı müsait. Radarda kütleler yaklaşıyor. Güneş çıkacağa da pek benzemiyor. Bu şekilde sıcaklık fazla yükselmeden yağış başlarsa yine kar yağar
-
winter is comming Güzel olmuş mutlu oldum. 2021 kışını hafıza arşivine rahatlıkla kaydedebilirsin bu görüntülerle. Tebrikler
-
Aralığıda boş geçmesek eyiydi =D
Aralık tam bir hayal kırıklığıydı. Yani bir Aralık ayı en fazla ne kadar kötü olabilir diye düşündüğümde herhalde en fazlası budur. Daha kötüsü olamazdı
-
Basit bir mantıkla 16 17 mart 3. Sistem =D=D
Bu seneki denk geliş çok enteresan oldu gerçekten. Olur mu olur =D
-
Çok güzel bir kar oldu. Ben memnunum. Bundan iyisi can sağlığı. 1. sistem 16-17 Ocak sonra 2. sistem 16-17 Şubat. 2 güzel sistem aldık. Şükürler olsun. Üçüncüsü olur mu bilemem ama olmasa da güzel iki sistem aldığımız kaliteli bir kış oldu. Allah’a şükürler olsun
-
Ömer Çıkarsa Bursa’yı da etkiler mi hocam
-
Hayır şuan MGM onunla ilgili açıklama yapmadı karaya vurmasi da kesin değilmiş
Doğrudur
-
MGM belki de o oluşumu düşünerek Bursa’ya turuncu uyarı vermiştir. Ve tabi ki DEK’in devamı
-
Son durum 17 cm. Artacaktır