Güneş çıkmadığı sürece erimeden korkmayın. Eriyebilir biraz ama çok olmaz. Onun için diyorum zaten saat 18.30’a kadar açmasın diye. Sonrasından korkmuyorum
Poyraz tarafından yazılan gönderiler
-
-
Akşama kadar en azından güneşin açmasını engelleyecek kadar devam etse süper olur. Yani akşama bu kar seviyesini koruyarak girersek ondan sonraki yağışlar üzerine daha da eklenecek. Ama güneş çıkarsa yazık eder diye korkuyorum. Erimesin
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bursa’ya turuncu uyarı geçti MGM
-
Bunun üstüne bir de turuncu uyarı geldi Allah’ım sana geliyorum
-
İnşaallah sabah kalktığımda bende erken davranmışım diyebilirim
İnşallah. Dua ediyorum sizin için??
-
Dün söylemiş olduğum sıradan sistem ifademi geri çekiyorum. Erken davranmışım
-
Gerçekten çok güzel. Ben bu kadar etkili olacağını öngörememiştim. 15 cm’ye doğru emin adımlarla ilerliyoruz belki de bulmuştur. Kısa süre sonra yeniden ölçücem
-
Süper gidiyor
-
Nazar değmesin diye yazmadım ama süper gidiyoruz. Kar kalınlığı sabah 4-5 cm civarıydı şu an 10 cm’yi bulmuşuzdur. Çok güzel devam ediyoruz
-
Zaten bu üçüncü kar yani bu kış zaten üç kere de yağmur yağmıştır. :D Yani aslında koca kış sezonunda yağmur kardan çok önde değil miktar olarak. Enteresan
-
Tabi şükretmek lazım. Baktığınız zaman aslında ortalamaların çok üzerinde sıcaklıklarla ve genel manada kurak bir kış sezonu geçirdik. Dolayısıyla böyle bir kış mevsiminde bile 16-17 Ocak sistemini aldık bu bir. Ocak’ın sonuna doğru daha çok Trakya’da etkili olan ikinci bir sistem aldık. O da az da olsa yağdı. Bu iki. E şimdi de üçüncü karlı sistemi yaşıyoruz. Yani böyle bir mevsimde bu kesinlikle kötü değil. Bomboş bir kışta geçebilirdi. Ama şunu net görmüş olduk ki bir kışın görünümü ne kadar ortalamaların üzerinde de olsa demek ki sistem gelmesine engel değilmiş. Bunu göstermesi açısından önemli bir mevsim yaşadık. Yani böyle bir kış sezonuna rağmen başarılı oldu sistemler
-
Sıcaklık sorunu yok ama sıkıntı bir ihtimal şu olabilir DEK bantı etkili olduktan sonra diğeri gelene kadarki süreçte güneş açması. Yani bu risk olabilir bir ihtimal. DEK’in sıkıntısı budur. Bazen açmaya müsait hale geliyor kısa süreli de olsa. Cephe yağışının da güzel tarafı bu cephe bitene kadar hava hiç açmaz
-
Kocaeli hadi iyisiniz. Kütleler birleşe birleşe vuruyor sizi. Tebrikler
-
Dün eğer 5 cm tutarsa iyi kabul edicem demiştim kendi kendime. Bu sabah itibariyle ölçmedim henüz ama gördüğüm kadarıyla o civarda. Ben dün dedim diye 5 cm tutmuş benle alakalı yani yoksa DEK’le alakalı değil. Yok yok kesin benden dolayı. Acaba mı? Yok yok kesin =D