Böylesine kurak ve ılık bir kışta iki güzel sistem aldığımız için ve 2017’den sonraki en iyi sistemleri aldığımız için bu kış benim konumum açısından başarılı olmuştur. 2017’de sadece bir tane sağlam sistem almıştık ama bu kış her iki sistem de 15 cm’nin altında kalmadı. Bunu da belirtirim
Poyraz tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hava sıcaklığı müsait. Radarda kütleler yaklaşıyor. Güneş çıkacağa da pek benzemiyor. Bu şekilde sıcaklık fazla yükselmeden yağış başlarsa yine kar yağar
-
Çağrı Erdal Güzel olmuş mutlu oldum. 2021 kışını hafıza arşivine rahatlıkla kaydedebilirsin bu görüntülerle. Tebrikler
-
Aralığıda boş geçmesek eyiydi =D
Aralık tam bir hayal kırıklığıydı. Yani bir Aralık ayı en fazla ne kadar kötü olabilir diye düşündüğümde herhalde en fazlası budur. Daha kötüsü olamazdı
-
Basit bir mantıkla 16 17 mart 3. Sistem =D=D
Bu seneki denk geliş çok enteresan oldu gerçekten. Olur mu olur =D
-
Çok güzel bir kar oldu. Ben memnunum. Bundan iyisi can sağlığı. 1. sistem 16-17 Ocak sonra 2. sistem 16-17 Şubat. 2 güzel sistem aldık. Şükürler olsun. Üçüncüsü olur mu bilemem ama olmasa da güzel iki sistem aldığımız kaliteli bir kış oldu. Allah’a şükürler olsun
-
Ömer Çıkarsa Bursa’yı da etkiler mi hocam
-
Hayır şuan MGM onunla ilgili açıklama yapmadı karaya vurmasi da kesin değilmiş
Doğrudur
-
MGM belki de o oluşumu düşünerek Bursa’ya turuncu uyarı vermiştir. Ve tabi ki DEK’in devamı
-
Son durum 17 cm. Artacaktır
-
Güneş çıkmadığı sürece erimeden korkmayın. Eriyebilir biraz ama çok olmaz. Onun için diyorum zaten saat 18.30’a kadar açmasın diye. Sonrasından korkmuyorum
-
Akşama kadar en azından güneşin açmasını engelleyecek kadar devam etse süper olur. Yani akşama bu kar seviyesini koruyarak girersek ondan sonraki yağışlar üzerine daha da eklenecek. Ama güneş çıkarsa yazık eder diye korkuyorum. Erimesin
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bursa’ya turuncu uyarı geçti MGM
-
Bunun üstüne bir de turuncu uyarı geldi Allah’ım sana geliyorum