Gördünüz mü hava sıcaklığı -1’e inince durum nasıl değişti. Üç gündür derdimiz buydu aslında. İşte şimdi bir şeye benzedi. En azından sıradan olmaktan çıktı benim için. Normal bir sistem artık
Poyraz tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şükürler olsun güzel bir sabaha uyandık
-
Radar güzelleşiyor
-
Uydudan görülüyor hocam Dek'ler biraz beklemek ve radar takip etmek lazım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu uydu görüntüsüne nereden bakabiliriz
-
Ömer hocam DEK bantlarının durumu şu an radarda görünenden daha yoğun ve daha geniş alanları kapsayacak şekilde olacak mı yoksa şu anki kadar mı devam edecek?
-
-
Bastırdı be hemde rüzgarla. Hemen beyazlatmaya başladı
-
Kardeşim kusura bakma ama merkez de hicbirsey yoktu şuan olmaz fazla fazla yağarsa kiraz ginderirim ??☺️☺️☺️ 200 metre rakım 60xm Ken burda kar yoktu hakettim bence
Öyle olsun =D
-
EnesKeskin dilenmek gibi olmasın da bize de gönder Allah rızası için. Ayıptır söylemesi iki gündür biraz verem olduk da =D
-
Valla buraya 16-17 Ocak’ta 15 cm kar yağdı. 2017’den sonraki en fazla kar oydu. Yani benim için son birkaç yılın en iyisi 16-17 Ocak’tı
-
Şu bir gerçek ki bu saatten sonra çok sağlam DEK’ler de vursa sistem ancak orta ayar bir sistem olur. Yani efsane veya istisnai diyebileceğimiz hiçbir yanı söz konusu değil. Şu an benim için sıradanın ötesinde sıradan bir sistem. Dediğim gibi eğer DEK’ler olur da sağlam olursa sıradandan orta ayara yükselmiş olur benim konumum adına. Bursaya dair yapılan tahminler bu sistemde net çuvallamıştır. Bu tarz ifadeler kullanmayı sevmem ama gerçek bu maalesef. Gerçi sadece Bursa değil birçok yer için çok çok iyi olmadı. Kocaeli aynı durumda. Sakarya aynı durumda. Yalova aynı durumda. Balıkesir aynı durumda. Bursa’yı zaten söyledim. Bir tek İstanbul öne çıktı. Ama İstanbul’un da her yeri değil yani. Dolayısıyla yüksek potansiyelli sistem görüntüsünü bize gösteren modeller son anda böyle bir değişikliğe giderek güvenilmez olduklarını açıkça göstermişlerdir. Yanlış anlaşılmasın bu ifadelerin hiçbirisi herhangi bir kişiye, tahminciye dönük değildir. Çuvallayan tahmin yapanlar değil modellerin bizatihi kendileridir
-
winter is comming MGM’nin mobil uygulaması. MGM: “Meteoroloji Genel Müdürlüğü”
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kar cumaya kadar uzamış çok mutlu oldum şu an
-
Ben hala inatla ve ısrarla umudumu koruyorum. =D Umarım DEK’ler bizi yanıltmaz
-
Rakım çok etkili olmuş bu fotoğraflardan anladığım kadarıyla. Demek ki şöyle 250-300 rakım ve biraz üstünde olsaymışım şu an bir karış kar birikimi görürmüşüm