Yalnız MGM baya ihtiyatlı hareket ediyor bu sistemde benim gördüğüm. Genelde temkinli yaklaşırlar orası doğru ama bu sistemde ekstra temkinli yaklaşıyorlar gibime geliyor. Ama bence onlarda potansiyelin farkındalar gün gün gidecekler uyarı ve detaylarda diye düşünüyorum. Haklılar elbette
Poyraz tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şahsen ben de turuncu uyarıyı kesin bekliyorum çünkü geçen 16-17 Ocak sisteminde de turuncu uyarı vermişlerdi. Bence bu garanti turuncu uyarı hatta kırmızı bile olabilir. Ama şunu söyliyim kırmızı uyarıyı daha önce görmedim olursa biraz ürkerim açıkçası
-
MGM yalnızca pazar gününe yoğun kar diğer günlere orta kuvvette demiş ama diğer günlerde de yoğun olma ihtimali var değil mi
-
-
Kesinlikle katılıyorum. Gerilmeye tartışmaya hiç gerek yok. Üzmeye de üzülmeye de gerek yok. Önemli bir sistemin artık arefesindeyiz. Ve ana modeller soğuk ve yağış konusunda bazen bazılarımızı bir miktar geriyor olabilir kabul ediyorum. Herkesin de kendine göre haklılığı vardır. Ama gerçekten yorulduk özellikle zihin olarak. Bu durum bazen sözlerimize de yansıyabiliyor ama hiçbirimiz nezaket ortamının bozulmasına sebep olmadan hareket etmeliyiz. Bence bu saatten sonra çok da takmayın artık şöyle mi gösterecek böyle mi gösterecek diye. Sistem ana hatlarıyla belli artık ve görüntü gerçekten güzel. Olumlu bakalım. Gelenin farkında olalım. Kıymet bilelim. Arkadaşlar belki de bundan bir 10 gün sonra bir efsaneyi geride bırakmış olacağız ülke geneli için. Emin olun hepsini yaşayacağız ve bitecek. Hatırası kalacak. Olmazsa da yine üzülmeyin dünyanın sonu değil. Birbirimizi kırmadan saygıyla devam edelim ve bence de biraz ara verip dinlenmeye beklemeye geçelim artık
-
Izmir aydin mugla mecburen isyan etcek
Orası kader mecbur. Coğrafya kaderdir
-
Kar haritasını beğenmeyen net söylüyorum doyumsuzdur ve şükür etmeyi bilmiyordur kimse kusura bakmasın. Bu kar miktarlarını her sene her sistemde göremezsiniz bunu da not olarak belirteyim
-
-
Modellere bakıp kim cm hesabı yaparsa bu işten zerre kadar anlamıyor demektir nokta. Modeller deki kestiremez onlar sadece görüneni aktarır konvektif karlar yani dekleri ancak sınırlı alan modelleri görece olarak tespit eder.
Yani hocam gördüklerinizin üzerine koyun diyorsunuz doğru anlamışımdır umarım
-
CAN sağolun içimi rahatlattınız
-
CAN hocam ECMWF öğle güncellemesi pazar günü için yağışları 3 cm artırmış demişsiniz. Peki soğuk durumu nasıl çıkmış? Bu sistemde en son düşüneceğimiz şey sıcaklıktı ama sanki biraz problemli gibi. Yani sıkıntı yok ama daha düşük olmalı
-
Bu sistemin yıldızlarından birinin Bursa ve bölge olarak da Güney ve Doğu Marmara olacağı kanaatindeyim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Görüntü budur
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. MGM bugün farklı bir kafa yaşıyor sıcaklık değerlerine bak. Ama sorun yapmıyorum çünkü yarın farklı olacağından eminim
-
MGM muhtemelen yarın verir yoğun kar ikonlarını