25 Şubat sonrasi sistem beklentisi devam mı,ihtimal azaldı mı yoksa?
Serkangti tarafından yazılan gönderiler
-
-
Eskiden doğudan hep böyle görüntüler gelirdi aslında, son yıllarda azalınca dikkat çekiyor.
- 10 lar 15ler fix olurdu, 90 larda hava durumunda görürdük hep. Isınma heryeri vurdu maalesef.
-
Geçtiğimiz hafta da yazmıştım. Israrla 22 Şubat hissi geliyor. Sağlam verim var mı? Yok.! Ancak aklıma sürekli 2004'te Şubat'ın 22'sinde başlayan ve 1 hafta süren sistem geliyor.! O sene de yanlış hatırlamıyorsam, kış böyle ilerliyordu. Adliyede işim vardı, dışarı çıkar çıkmaz, bingoo!!!
Aynı 2021 Şubat ayı başlangıcı gibi, keşke Önümüzdeki ısınma iyice artsa. Okun ileri gitmesi için iyice gerilmesi gerekir..
-
330m yukseklıkte akşam Sultanbeyli tepede bile 5-6 cm kar vardı buzlu kar kalitesi düşüktü.
-
1 Saat önceki yoğun yağıştan sonra kar sınırı aydosta daha aşağılara indi 250 mlere tahmini.. buraya yağdı çok hafif beyazlar gibi olsa da eridi gitti:)
-
Aydos görüş açıldı yarısından sonra beyaz ama kar kalınlığı fazla yok gibi zaten ne kadar yağış düştü ki:)
Anlık ortadağ hava kapadı su oranı yüksek kar
-
Paşaköy civarında arabaların üstü 1 parmak vardı,samandıra sancaktepe birşey yok. Aydosun yarısına kadar birşey yok ,üstü sisten çok gözükmese de hafif beyazlık mevcut.
Akşam Paşaköy 330m tepeye çıkıcam nasipse.)
-
İcon hala neden doğru düzgün vermiyor anlamış değilim.İnş Yanılır.
-
Aşağılarda zaten birşey beklenmezde,150m üstü anadolu yakasında kuzey kesimlerde ne olursa olucak bakalım..
-
Tahmin başarılı olucak gibi görünüyor,
Maşallah böyle insanlara ihtiyaç var:)
-
Sistemin az daha güçlenme ihtimali var mıdır acaba?
150 m üstü Anadolu yakasında yağış güzel olursa, iş yapar dıyorum bakalım hayırlısı..
-
Marmara'nın doğusuna gittikçe miktar artar tabiki
Genelde Anadolu yakasında kuzey iç kesimlere gittikçe birikim artıyor, karasallık ve karadenize yaklaşma dek vs. Ömerli barajı çevrelerine çok gittim sistemlerde, çekmeköy tarafından hep fazlaydı, gebzenin kuzey köyleri kuzey çevre yolunun geçtiği yerler hep şanslı yerler.
-
Küre mili parkında bungalovlar varmış, aslında gitmek lazım.
Kanyonlar var çok güzel geçen kasımda gittim, tavsiye ederim
Özellikle horma kanyonu yürüyüş yapılan parkur harika. diğeri çatak kanyonu baya derin cam teras filan korkutucu,
Kastamanu doğası zaten çok güzel
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Müthiş çıkmış sistem değil sistemler var ay sonuna kadar
2012 gibi 15 ocak sonrası her hafta sistem, soğuktan bıkıldığını bahar gelsin denildiğini hatırlıyorum
-
İzobar sistemi diyorum ben bu sisteme.
Geçen seneki şubat sistemi gibi olucak o zaman ortalama, Aşağılarda birşey yokken Anadolu yüksekleri güzel kar almıştı,
İsterim kesinlikle öyle birşey gelmesini:)