1saat önce örtü oluşmuş Maltepe Nish adalar bolgesinde..
Serkangti tarafından yazılan gönderiler
-
-
Icon akşam sabaha göre daha iyi
İcon gıdım gıdım iyilesiyorsa bu bizim için baya iyi, yagista ilk girişte bol gibi..
-
Sancaktepe 200rakim kar geçişi oldu 10dk kadar saat 5 gibi.
-
Hocaların dediği gibi, tepemizde ve batıda böyle soğuk varken inş lodos yeriz devamında soğuğu vakumlar acaip şeyler görebiliriz
-
Aydosta örtü mevcut 400m üstünde.Bugün mü çıksam Salı mı emin değilim:)
-
Yüksekler dışında birşey olmaz demi
350m üstüdür tahminimce kar sınırı..
-
Hocam önümüzdeki süreçte yağış olduğu sürece Aydos sürekli kar değerlerinde bence oradaki örtü erimez bile
2-3 saattir yağmur kky yağış var, ama Aydosta birikim artmış gibi şimdi baktım.
-
Sultanbeyli Paşaköy yenidoğan hattı sağlam yağıyor 10dkdir,baya beyazladi. Kutlelerin devamı da var
-
Polonezkoy civarı 200m üstü yerler çok şansli,şaşırtıcı kar kalinliklari görebilir bence.
-
Günlerce kar değerlerinde soğuklarımız olacak. Ama kar çok az. Eskiden böyle kuru bir havası yoktu İstanbul'un. Hava soğudumu kar yağardı. Üstüne birkaç gün ayaz yapardı. Ya da ılık yağmur alırdık. Şimdi hem sıcak, hem soğuk yüksek basınç yiyoruz. En fazla yağışın düştüğü zaman aralığındayız. Ancak en son yağmur iki hafta önce yağdı neredeyse. Keşke eli ayağı düzgün sistem alıp adam akıllı kar alabilsek.
Modellerin gösterdiğinden daha iyi kar alır hep İstanbul, klişe ama kendi yağışını üretir.
-
İcon babaya bakılır artık,İstanbul özelinde çok az vakalar dışında yanıltmadı, dekleri filan güzel görür.iyilesme var bariz,yarına kadar devam ederse 3 4 önceki duruma gelirse bak sen duruma:) bu haliyle bile Çarşamba Perşembe aralıksız kar..
-
Ben Anadolu yakası iç kesimler olarak+30 cm bekliyorum, Beğenilmeyen şubat 2023 sisteminde bile o rakamlara yaklaşmıştık,
Bakalım görelim, bölgeme güveniyorum:)senelerdir mahçup etmedi.Yağış yeterli görünüyor zaten, istanbul da kendi yağışını üreticektir modellerden hep iyi çıkar.
-
Şu anda görülen ülkenin batısı KURU SOĞUK
8 yıldır yerde tutmuş KAR görmüyorum. Ben gideyim biraz inzivaya çekileyim, KAR alan bölgedeki arkadaşların keyfini kaçırmadan. Sağlıkla kalın.
2021 Şubat kar rekoru yok muydu Balıkesirde, merkezden emin değilim ama çevresi 2023 şubatta da iyi kar aldı
-
O şekilde soğuk gelip Ege Bölgesi Balıkesir civarı kar pek olmaması mantık dışı, değişir bu haritalar olumlu yönde:)
-
Sinan hocam
Bu vadeden belki tam konuşmak doğru olmayabilir geride sinoptiği paylaşmışsın ama beklentin hangi sisteme benziyor
2016 1 ocak, mart 2022 vs