Sancaktepe Ortadağ rakım 200 yoğun karlı 15 dk oldu..Aydos beyazlamıştır bile..
Serkangti tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ecmf Kar Haritaları düşük çıkıyor genelde, geçtiğimiz 2 senedeki sistemlerde gördük. İstanbulun kuzeyindeki dekleri tam hesaplayamıyor.
Kuzey iç kesimler olarak 30cmleri devireceğiz gibi geliyor pazartesi akşamına kadar inş.
-
4-6 civarı harika görüntüler var ilavaten 9 u gibi bundan daha iyi bir sistem mi gelicek şimdi:)
-
Sibirya gelmesi neden nadir oluyor, bize bu kadar yakınken, çok düz mantıken soruyorum:)
-
Tarih aralığı var mıdır, yada gücü hakkında kırpılma vs?
-
Gidişata göre ve Daha öncesi Yazılmış olanlar Tutarlı mı? tutarlı bence. Sizce nasıl bir tahmin sade ve olacaklar belli ülkemiz adına. Yılbaşında Kar Avrupa’da dedik bekliyoruz.
Aralık’ta kar yok dedim,benim bir eksikliğim var bencillik ediyorum. Sistemi Marmara ve İstanbul olarak baz alıyorum bu sebepten hakkınızı helal ediniz .
Şimdi sıra
İnşaALLAH bir sonraki ay yeni yıl Ocak’ta ki başarımızı olacak
Tebrık ederim cidden, bu işte çok iyi olduğu bilinenler bile aralık sonu/yılbaşı için birşeyler olur demişlerdi.
-
Aralık ayı ılık yağışlı geçsin zaten, sınırda sistemlerle soğuk çekiceğimize, 2 güzel sistem alıp kapatmak her zaman daha iyi..
-
Aralık 20 25 Sibirya beklentisi hk yorumunuz nedir?
-
Perşembeden önce yani 24 Kasım’dan önce bir şey olacağını düşünmüyY
Yağmur bile beklenmıyor mu İstanbulda?
-
Sultanbeyli kuzeyi,Yenidoğana doğru Daha çok kar almış dek etkisi ile, 15 cm civarı vardır, guney batıya doğru geldikçe kar azalıyor..
-
Sancaktepe yıkılıyor 15 dk oldu bu sefer durmadı heryer beyazladı.
-
Sultanbeyli bölgesi Gece ortalama 10 cm civarı eklemiş. totalde 25 civarıdır diye düşünüyorum.24 Ocakta daha fazlaydı Anadolu yakasının doğusunda kar.
-
Tahmin ettiğim gibi aydos zirvede beyazlama var sadece.
-
Sistem fos çıktı evin önüne 2 cm yağdı diyen oldu mu acaba, takip edemedim pek 2-3 gündür:)
-
Şubat başı sibirya bekleniyordu, onun ile ilgili gelişme var mıdır?