Polonezkoy civarı 200m üstü yerler çok şansli,şaşırtıcı kar kalinliklari görebilir bence.
Serkangti tarafından yazılan gönderiler
-
-
Günlerce kar değerlerinde soğuklarımız olacak. Ama kar çok az. Eskiden böyle kuru bir havası yoktu İstanbul'un. Hava soğudumu kar yağardı. Üstüne birkaç gün ayaz yapardı. Ya da ılık yağmur alırdık. Şimdi hem sıcak, hem soğuk yüksek basınç yiyoruz. En fazla yağışın düştüğü zaman aralığındayız. Ancak en son yağmur iki hafta önce yağdı neredeyse. Keşke eli ayağı düzgün sistem alıp adam akıllı kar alabilsek.
Modellerin gösterdiğinden daha iyi kar alır hep İstanbul, klişe ama kendi yağışını üretir.
-
İcon babaya bakılır artık,İstanbul özelinde çok az vakalar dışında yanıltmadı, dekleri filan güzel görür.iyilesme var bariz,yarına kadar devam ederse 3 4 önceki duruma gelirse bak sen duruma:) bu haliyle bile Çarşamba Perşembe aralıksız kar..
-
Ben Anadolu yakası iç kesimler olarak+30 cm bekliyorum, Beğenilmeyen şubat 2023 sisteminde bile o rakamlara yaklaşmıştık,
Bakalım görelim, bölgeme güveniyorum:)senelerdir mahçup etmedi.Yağış yeterli görünüyor zaten, istanbul da kendi yağışını üreticektir modellerden hep iyi çıkar.
-
catalagi susurluktan sonra ustat. orayi hem bilmiyorum. hemde altimizdaki araba dachia. oralar da kalir. gerci 4 * 4 ama bildigim bir arba degil benim. toros olsa cikarim arkadama bakmam :D
duster gider oralarda lastik varsa çokda iyi olur, -
kısmet olursa yarın aksam buraya cıkacagız iki arkadaş. 520 rakım var. tüpü falan alıcaz yazmayım şimdi ayıp olur. kar da yenir işte o

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. çaypınar köyünün biraz ilerisinde.. şuraya denk geliyor tam.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. balıkesirde olup katılmak isteyen olursa buyursun yazsın. denicez şansımızı bakalım
Direk çataldağa gitseni z daha iyi değil mi:) Ben de Balıkesirliyim.
-
Aralığın 1 inden itibaren durum nedir hocam, olumsuz durum yoktur inşallah, Kartalkaya ya gideceğimde)
-
mehmet civan sisteme 120 saat kala icon bakiyoeum genelde
İcon bozmuş sanki İstanbula bişiy vermemiş ama keskin değişebiliyor bazen
-
2004 Ocak Ayında Manisa merkez Ki kar yağması çok zordur, baya 10 15 cm civarı kar vardı. Balıkesir Akhisar İzmir yolu saatlerce kapalı kalmıştı,
Meshur 4 Ocak 2002 Sİsteminde gece bir şey yokken sabaha diz boyu kar vardı Balıkesir Merkezde, yollar komple kapanmıştı, lise son sınıf Dersaneye gidememiştim)
-

25 Şubat sonrasi sistem beklentisi devam mı,ihtimal azaldı mı yoksa?
-
Eskiden doğudan hep böyle görüntüler gelirdi aslında, son yıllarda azalınca dikkat çekiyor.
- 10 lar 15ler fix olurdu, 90 larda hava durumunda görürdük hep. Isınma heryeri vurdu maalesef.
-
Tahmin başarılı olucak gibi görünüyor,
Maşallah böyle insanlara ihtiyaç var:)
-
Sibirya gelmesi neden nadir oluyor, bize bu kadar yakınken, çok düz mantıken soruyorum:)
-
Aralık ayı ılık yağışlı geçsin zaten, sınırda sistemlerle soğuk çekiceğimize, 2 güzel sistem alıp kapatmak her zaman daha iyi..
-
Balıkesir çok iyi oldu sistem sonlarında,güzel görüntüler.Sındırgının Ulus dağı bölgesindeki köylerde 1 metre vardır kesin.+Dursunbey tarafında