Aydos görüş açıldı yarısından sonra beyaz ama kar kalınlığı fazla yok gibi zaten ne kadar yağış düştü ki:)
Anlık ortadağ hava kapadı su oranı yüksek kar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAydos görüş açıldı yarısından sonra beyaz ama kar kalınlığı fazla yok gibi zaten ne kadar yağış düştü ki:)
Anlık ortadağ hava kapadı su oranı yüksek kar
Paşaköy civarında arabaların üstü 1 parmak vardı,samandıra sancaktepe birşey yok. Aydosun yarısına kadar birşey yok ,üstü sisten çok gözükmese de hafif beyazlık mevcut.
Akşam Paşaköy 330m tepeye çıkıcam nasipse.)
İcon hala neden doğru düzgün vermiyor anlamış değilim.İnş Yanılır.
Aşağılarda zaten birşey beklenmezde,150m üstü anadolu yakasında kuzey kesimlerde ne olursa olucak bakalım..
Tahmin başarılı olucak gibi görünüyor,
Maşallah böyle insanlara ihtiyaç var:)
Sistemin az daha güçlenme ihtimali var mıdır acaba?
150 m üstü Anadolu yakasında yağış güzel olursa, iş yapar dıyorum bakalım hayırlısı..
Marmara'nın doğusuna gittikçe miktar artar tabiki
Genelde Anadolu yakasında kuzey iç kesimlere gittikçe birikim artıyor, karasallık ve karadenize yaklaşma dek vs. Ömerli barajı çevrelerine çok gittim sistemlerde, çekmeköy tarafından hep fazlaydı, gebzenin kuzey köyleri kuzey çevre yolunun geçtiği yerler hep şanslı yerler.
Küre mili parkında bungalovlar varmış, aslında gitmek lazım.
Kanyonlar var çok güzel geçen kasımda gittim, tavsiye ederim
Özellikle horma kanyonu yürüyüş yapılan parkur harika. diğeri çatak kanyonu baya derin cam teras filan korkutucu,
Kastamanu doğası zaten çok güzel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Müthiş çıkmış sistem değil sistemler var ay sonuna kadar
2012 gibi 15 ocak sonrası her hafta sistem, soğuktan bıkıldığını bahar gelsin denildiğini hatırlıyorum
İzobar sistemi diyorum ben bu sisteme.
Geçen seneki şubat sistemi gibi olucak o zaman ortalama, Aşağılarda birşey yokken Anadolu yüksekleri güzel kar almıştı,
İsterim kesinlikle öyle birşey gelmesini:)
Sancaktepe tarafı güneşleniyoruz 3 saattir filan
Göstere göstere gelicek bence 21 sonrası, Gfse sövmeyin bu sefer)
Aydos dün akşamki yağışlardan sonra beyazlamıs. zaten 200 m üzeri kara dönüyordu ara ara 9 dan sonra.
Aydosta bile beyazlama olmamış bu arada şaşırttı beni, ya da eridi.