Giresun/Merkez ince örtü
Emirhan Fuat tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bir tuhaflık yok mu?
-
Doğu Karadeniz kıyılarının akibeti ne olur? Kar alır mıyız?
-
Giresun Merkez ya 2020 yi geçti yada ardına takıldı ama bence geçti
bence henüz o kadar olmadı ama aralıklı çok güzel yağışlar geliyor cidden, yarın sabah yine beklentiden fazla örtü olabilir
-
Ordu kaç cm alır 750 rakım anlık 125 cm
hey maşşallah almışsınız baya zaten 😄
-
Birkaç saatlik aranın ardından yoğun kar yağışı etkisini göstermeye başladı, eriyen yerler kısa sürede beyazladı
-
kar kalınlığı 15-20 cm dolaylarında
-
Sabahın en güzel vakitlerinde çektim 2020 den sonra ki en iyi kış bakalım cm 2020 yi geçebilecek mi
Geçer mi bilmem ama zorlayacak orası kesin. Şükürler olsun :))
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sonunda arzuladığımız sağlam örtüyu aldık, gece çok iyi yağmış ve yağmaya devam ediyor
-
Giresunda güzel yağışlar gördük ancak sabahtan beri 4 kez örtü oluştu ve eridi, neden anlamıyorum, kar yağıyor örtü oluşuyor, ama her defasında erken kesiliyor ve yerdeki örtü eriyor, sabahtan beri tam 4 kez tekrar etti bu olay🤦♂️ Sağlam bir örtü almak dileğiyle.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Giresunda da yaklaşık 1-2 saattir kky var.
-
Legend is back
Uzun zamandır aranızda yoktum geri döndüm.
Normalde 15 gün boyunca burda olmayacaktım, korona oldum bide şifreyi unutunca sizlerden baya uzak kaldım.
Herkese keyifli forumlar.
Geçmiş olsunnn
-
Giresun da yarın sabah örtü ile uyanmamız muhtemel mi ???🙂
-
GIresun da yarın eğitim-öğretime devam edilecek, kar tatili kararı gelmedi.