Bazı ilçeler için kar tatili kararı alındı Giresun merkez ise halen masada konuşuluyor önce bunu diyeyim
10+ olabilir bence
Evet, valinin kararını bekliyorum.Bakalım bu sefer bi güzellik daha yapacak mı🙂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBazı ilçeler için kar tatili kararı alındı Giresun merkez ise halen masada konuşuluyor önce bunu diyeyim
10+ olabilir bence
Evet, valinin kararını bekliyorum.Bakalım bu sefer bi güzellik daha yapacak mı🙂
Sinan Hocam Giresun da örtü olur mu? Olursa tahmininizce kaç cm olabilir?
Giresun/Merkez de örtü olur mu? Olma ihtimali varsa cm tahmini alabilirmiyim???
Giresun da okullar tatil !!!
Sadece köy okullarına verilen tatil kararı saat 10 sularında şehrin geneline dönüştürüldü.
(Alucra,Sebinkarahisar,Camoluk ilçeleri hariç)
MGM dün saatlik tahminlerde Giresun'a yoğun kar ikonu koydu, kar nerdeyse hiç yağmadı, bugünde bulutlu ikonu koydu, yoğun kar yağıyor😄
Giresun iyi yağış alıyor, çatılar beyazladı, yağış kesilmezse yerde ince örtü oluşur.
Gedikkaya yolcusu arkadaşlar varsa Dikkat diyelim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Merkeze de kar yeni geldi, hayırlısı. Sabaha ince örtü bile zor ihtimal görünüyor.
Vali Cuma gününden ders almış gözüküyor
Çok saçma bir olaydı gerçekten, saat 1 gibi, son 2 dersimiz kalmiş,apar topar dersten çıkardılar okul tatil dediler, ne yapacağımiz şaşırdık, 1 bucuk saat servis bekledik. Yarın aynı sey yasansaydi çok tepki yiyecekti, mecbur tatil yaptı 🙂
Giresun genelindeki tüm okullar yarın tatil edildi.
şu an merkezin de kar yağışı alıyor olması lazım çünkü gedikkaya'da tipi var sanırım doğudan batıya geliyor
hafif ve cıvık bir yağış oldu ve durdu
MGM'nin uyarılarını dikkate alanda suç🤦♂️ Şuana kadar Giresun çok az yağış aldı, aldığımız yağış da cıvık ve hafif, umarım gece en azından görsel açıdan iyi yağışlar alırız.
Giresun da bir süredir yağış var anca çok hafif, yağış bugün yoğunlaşır mı?
Sistemin yavaş yavaş çıkış zamanı doğru ama sabah başlaması örtüyü etkileyecektir diye düşünüyorum
Kanka benim mahallede(yeniyol) örtü mü kaldı eridi hep 😀 Dün beklenen neyse o oldu, ince örtü ve güzel yağışlar, bu sene sağlam örtü alamasak da havada iyi yağış gördük. Yağmaya da devam edecek gibi, güzel bi kış geçirdik bence.