MGM Orta ve Doğu Karadeniz de yarın başlayacak yağışlar için kıyılara 10-20 cm uyarısı yaptı, mümkünmüdür? Yarın için şahsen örtü beklentim yoktu, uyarı şaşırttı biraz.
Emirhan Fuat tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gece güncellemesinden bir Sibirya ekspresi daha çıktı
bu sistem daha doğulu gibi, gem iddiali şuan yaşadığımız sistemi en iyi öngeren modeldi kesinlikle dikkate almak lazım
-
Giresun merkezde bir süredir yağış durdu, yerdeki örtü erimeye başladı, bu gece yağış devam edecek mi?
-
giresun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Giresun da yerde 1-2 cm ince örtü var, yağış cıvık olmasa çok daha fazlası olacaktı, umarım bu gece saatleri beklediğimiz yağışları alırız.
-
Giresun da yoğun bir kar yağışı var lakin su oranı yüksek olduğu için yerde tutmuyor, bu sorun çözülecek mi? Çözülürse bugün örtü alabiliriz diye düşünüyorum.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Giresun
-
Yarın Giresun'un kıyı kesimlerinde kar yağışı olacak mı?
-
Giresun'un akıbetini sorabilirmiyim? Bu sefer örtü alma ihtimalimiz var mı?
-
ecmwf güncellemesi doğu karadeniz için kelimeleri kifayetsiz bırakır. çıktılar muazzam, insallah bozulmaz inşallah.
-
Bu 10 Mart sistemi Batıya yarar, Doğu bölgeler izler gibi duruyor.
-
Giresun kıyılarında bugün hiçbir beklentimiz olmamasına rağmen 2 saatlik felan bir kar yağışı aldık, görsel açıdan güzeldi 🙂
-
-
Mart sistemin tarihi ne olur sizce? İlk hafta gelmesi muhtemel mi? Bir de sistemin en fazla etkileyeceği bölge neresi olur?
-
Modeller çok farklı çıktılar sunuyorlar her güncellemede, benim pek ümidim kalmadı Şubat için. Mart daha sağlam gözüküyor ama Şubat için de aynısını demiştik, neyse hayırlısı olsun