şansa bak, yağış bi durdu yerdeki ince örtünün yarısından fazlası eridi🤦♂️😄 umarım yağışların devamı gelir.
Emirhan Fuat tarafından yazılan gönderiler
-
-
muazzam yağıyor hocam muazzam (foto çektikten sonra daha çok yağdı yerler bemebeyaz😃)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Anlık Giresun/Merkez
-
MGM'nin tahminlerine anlam veremiyorum, örtü alamadığımız kıytırık sistemlerde yoğun kar ikonu koydu, bu sefer örtü beklenen iyi bir sistem geldi, normal kar ikonu koydu🤔
-
giresun merkez karla karışık benim konumuz dek yağışı oluyor olması lazım toz kar ne ya
Ne zaman gelecek buraya asıl sistem
bu gece böyle devam edecek heralde, asıl sistemi yarın öğleden sonra yaşayacağız gibi ya
-
konumumda kar başladı
-
giresun da kar ne zaman başlar
-
Ordu'yu MGM uyarıya dahil etmemiş çok garip
hocam bu mgm nin ordu ile derdi ney🤦♂️😄 bende fark ettim durumu, huzurunu kaçırıyorlar adamın yauv
-
mgm doğu karadeniz kıyıları 20 cm demiş, yemeyin bizi hocam🤦♂️ bide yağıyormuş 😄
-
çok soru soruyorsam kusurumabakmayın, Giresun için kaç cm lik bir örtü bekliyorsunuz? Herkese hayırlı geceler diliyorum.
-
Giresun 18-19 Ocak sisteminde örtü alır mı?
-
Detaylı bakma şansım olmadı en son incelediğim verilere göre batı karadeniz kıyıları sinop'a kadar yoğun kar yağışına maruz kalacak.orta karadeniz de samsun yağış sıkıntısı çekecek iç kesimler yine şuanki örtünün üstüne yeni bir örtü alacaktır.ordu,giresun bölümü ise çarşamba akşamdan sonra yağışı güzel yakalayacak.gece yarısı örtü olabilir kıyılarda sıcaklık uygun.
Doğu karadeniz ise yağış anlamında batı karadeniz ile birlikte ortaklık yapacak.trabzon,artvin arası yine yoğun bir yağış alacak.850 hpa'da -8.5 den aşagıya iniş yok 500 hpa da ise -38 var yaşadığımız sistemden bir tık önde olacaksınız.bu sefer tüm doğu karadeniz kıyılarında rakım farketmeksizin örtü bekliyorum
inşallah hocam doğu karadeniz kıyıları da örtü alsın artık hayırlısıyla.
-
giresunda sabah yarın sabaha kadar örtü oluşma ihtimali var mıdır?
-
mgm son zamanlarda insanları çok yanıtlıyor ve tutarsız tahminler yapıyor, 12 derecede yoğun kar denir 🤦♂️
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.