hocam kuzeyimizde ne kadar kütle varsa doğuya gitti😁 son bir şarkı istemiştik o da olmadı, nasip.
Emirhan Fuat tarafından yazılan gönderiler
-
-
radar takip yapıyorum, kar yağışı Giresun için son demlerini bırakacak sanırsam bu gece, beklentimizin altında bir sistemdi ancak uzun zamandır Aralık ayında bu kadar kar alamamıştık, iyi yönden bakmak lazım, herkese hayırlı akşamlar diliyorum
-
GİRESUN UYUMA
tatil olmaz heralde ya bazı bölgeler örtü almışda şahsen benim bölgemde örtü yok olacak gibide gözükmüyor, güzel de yağıyor aslında
-
Salih61 öncelikle hayırlı olsun giresun'un akıbeti ne olur bu gece?
-
-
burası giresun merkez
merke yeniyolda oturuyorum ben maalesef henüz iyi bir yağış alamadık arabaların üstünde çok az bi birikinti var
-
giresunda kky başladı vakit geçtikçe yağışın içindeki kar oranı artıyor sanırsam saf kara dönmesi yakındır
-
giresunda 5-10 dk dolu attı durdu şuan, bekliyoruz valla şuan ne zaman başlayacak tahmini olan varsa ve belirtirse memnun olurum
-
radar takibi yapıyorum dün geceden beri Giresun olarak bir kütle bile yakalayamadık, umarım bugün nasip olur
-
giresun için son durum nedir? beklentim yok ama sorayım örtü ihtimali var mıdır?
-
giresunda son durum nedir, kar yağışı ne zaman başlar, beklentim yok ama sorayım örtü ihtimali var mıdır?
-
hocam Giresun'un durumunu sorabilirmiyim?
-
selamunaleykum.Giresunda dek arada yagiyor 2 3 dk de yogunlasior fkt hemen hafifliyor.Kuvvetlenme ihtimali varmidir acaba ilerleyelen saatlerde??
-
giresunda kar cok hizli eriyor hafifden kar yagisi var yogunlasma ihtimali var mi??
-
giresunda dek basladı