biliyorum @Canhocam ö3nmli olanda bu zati aksi takdirde ani bi -35lik 500hpa yer seviyesi sıcsk olduğundan yaz ayları gibi dolu olur diye biliyorum...tabi kışın farklı olacaktır..
snowchaser tarafından yazılan gönderiler
-
-
şahsi düşüncem bu havaların atmosferi soğutması gelecek sistemler için zemin soğusun 2m sıcaklığıda önemli 15aralık sonrası ümitliyim şahsen hem @Sinan hocamızın dediği tarihler için hemde kendi düşğncelerim var 1-2 tarih için bakalım..sürpriz olursa neden istemeyelim..yaylalar dağlar alsın 200mt kadar düşsün inşallah bundan sonrakilerinde geçen yıl gibi bir ULL sistemi neden olmasın :thumbup: ya da akdeniz ABsi kırım rusya sibirya soğukları..bu yıl geçen sıcak yazın ve doğadaki durumlardan dolayı efsane diyebileceğimiz ülkece 2 sistem olacak umarım inşallah...
-
burhaniyeli arkadaş gol oldu mı?var mı kar filan?
-
Duydum bende istanbul bazı yerlerde kar başlamış hayırlı olsun darısı bize inşallah kışa sürede özletti kendini "beyaz aşk"
-
hakkini yememek lazım ne futbolcular gelip geçti hala da var ve gelecekte ama sizinde bahsettiğiniz üzere @whisper hocam amatör ligte bile oynayamayacak adamları milyon € verip baştacı edip sonra rezil olanlarida var..bizim bu konu hakkında konuşmamız hiç bir şeyi değiştirmicek buda aşikar..bi barcelona mesela hem alt yapı var hemde yabancı uyruklu futbolcular ama hepsi senkronize biri leb demeden leblebi anlıyorlar ve herkeste takımın oturmuş oyun taktiklerini versiyonunu adapte oluyor..bide bu var dimi adaptasyon sorunu neden genelde ülkemizdeki takımlarda oluyor..
velhasıl kelam sorular sorular uzaıp gider....:)) -
terim gelsin demem o da aynı diğer eski futbolcularımız gibi efsane olarak kalsın isterim...dediğiniz gibi 20 oyuncu geldi 1-2 tanesi hariç foss..takımda bir serdar aziz kaldı yerli olarak..neydi o 90'ların sonu A Milli takımın ilk 11 inin 7-8 GS dendi..alt yapıya önem kesildi takım olarak düşüşe geçti benim fikrim...diye düşünüyorum @whisper hocam...
-
kendim galatasarayliyim ama teknik adam değişikli olmadığı sürece bu yıl şampiyon olmamız zor gibi... 8 haftada 24 puan aldatmasın derim ben...
-
@>>>WinteR<<< hocam biliyorsunuz dimi karadeniz geç kaldı bu yıl hem yağış hemde soğuk açısından tamam rize artvin 2 ay önce sel filan haberleri geldi ama genel olarak biraz kurak ve sıcak geçti..inşallah özlediğimiz istediğimiz soğukları yağışları kışa sürede almaya başlarız...
-
yanlış hatırlamıyorsam 2002 ocak yılıydı meşhur NTV hava durumu ilçem için izmir-tire parçalı bulutlu demişti fakat...
Sabah ezanıyla başlayıp akşam saatlerinde biten saf kar almıştık fotoğraflarım var elinde değil maalesef net diyorum +50 cm şehir merkezinde birikim olmuştu ardından 1hafta 10 gün boyunca çatılardan sarkıtlar vardı...ne günlerfi be en çok gördüğüm yaşadığım kar yağışı idi.. -
teşekkür edrim hocam iyi geceler
-
@<<<WinteR<<< giresun espiye hocam..özür dilerim tam söylememişim...
-
espiye deyim hocam
-
hocam bişey sormak istiyorum bu ilçeler için nasıl ulaşabilirim diyaframa?
-
bu sistem keşke biraz daha kuvvetli gelseydi d.karadenize sahil bile(espiye-tirebolu) taraflarında görsellik ya da 5cm filan saf kar alabilriidk..nasip değilmiş bi daha ki sefere inş...
Çok geç kalmaz dimi???modellere grafiklere bakaraktan -
hocam sanirim d.karadeniz sahil kesimi icin 8-9 aralik alabilir demistiniz degisim var mi son modellere bakarak..