hayırlısı ile yağışlar alırız eline emeğine sağlık.
snowchaser tarafından yazılan gönderiler
-
-
vermiş coşkuyu yine =)
-
Gecen yılı hatirlarsin onun gibi ihtimali var ama sabır işin ucunda dönen top var 24saatte ne olacağını daha dün yaşadık..ama şu kadarını diyebilirim Allah'ın izniyle Şubat ayı birçok şey gebe özellikle Karadeniz.:)
-
Diyagram ip gibi olmaya başladı bekleyen derviş misali muradımıza ericez inşallah
-
tatmin olmaya basliycaz allahin izniyle salidan itibaren..uzun soluklu sogukalr karlar yolda tren vagonu gibi
-
@Can teşekkür ederim bu gece pek aranızda olamıyorum elektrik gitmişti hatlarda sıkıntı var galiba server çok ağır..
-
-
@Can bişey sorcam sürpriz olabilir mi
-
Firtina dinecek gibi değil hani 20.30da 18 derece gösteriyordu simdide 8e kadar geriledi... Karayel dönmüş olsa gerek hızlı soğuma oluyor..
-
Maaleseef fırtına yağmur var şimdili..benim beklentim azdı modeller hep iç kısmı verdi sıcaklıktan dolayı yoksa sürpriz olsa tadından yenmez di valla..ben kendimi 25ocak sonrasını saklıyorum @DarKNigHT ayrıca gecmis olsun kardeşinin kolu.
-
Ahanda özlediğim tablo..fırtınalı hava elektriklerde kesildi aksiyon başlıyor :music:
-
nereden geldiği belki olmayan fırtına vurdu çöp tenekesi yeler bir oldu...
-
buzdağının görünmeyen kısmı görünenden daha çok o zaman..
-
kütahya maşallahı var afyonda takipte :thumbsup:
-
Pervari'de eğitime kar engeli
Siirt'in Pervari ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
18.01.2018 PerşembeGüncelleme : 18.01.2018-12:56 PerşembeAA
Siirt'in Pervari ilçesinde yoğun kar yağışı dolayısıyla okullar tatil edildi.
arvari Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, etkili kar yağışı nedeniyle ilçe merkezi ve bağlı köylerdeki okullarda eğitime 1 gün ara verildi.
Kar yağışının devam ettiği ilçe merkezinde kar kalınlığı 20 santimetreye, yüksek kesimlerde ise 40 santimetreye ulaştı.
Karayolları ekipleri, yol açma ve temizleme çalışmalarını sürdürüyor.