gözün aydın samet kardeşim...ha biraz doğuya doğru aşağılara üfle
snowchaser tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
espiye de son yarım saattir iri iri yağmur var...bir umut kar atar mı diye bekledim ama nafile.. :thumbdown:
-
-
mgm açıklamasını yazmak istemedim.. @Can hocaya saygısızlık olmasın diye ayrıca kendisi kısa vade tahmincisidir ben sadece resmi paylaşmak istedi...
-
keşke gelmeseydi...hayırlısı olsun ne diyelim inşallah yanılırım........
-
foto atmani bekliyoz ozman kardesimm.
-
cuma için d.karadeniz haftasonu tüm bölge şiddetli yağış var gibi modellerde iç kesimeşr ve yüksekler kara doyacak allahın izniyle biz sahil kesiminde ise bi süre bekliycez gibi.. ||
-
iki gündür mgm inatla pazar için kar yağışlı gösteriyor konumum için..hadi mgm göster bu sefer tuttur tahminini...
-
yağışlar yurt genelinde iyi güzel görünüyor mgm ye göre soğumaya bağlı olarak bazı yerler(bazı şehir merkezleri)sürpriz yapacak bence
-
850hpa=1500mt yani oradaki sıcaklık her 200mt de 1 derece artar yet seviyesine doğru inildikçe
en alt çizgi olası yağış mm'si
kırmızı çizgi ana senaryo
mavi kontrol
siyah GFS tahmini
açıklayıcı oldu mu kardeşim.. -
@KaanEmre59 kardeşim büyük ihtimalle yarın olmaz yada en çok kar tozabilir bence...ancak yağışlar haftasonu daha iyi ve güzel bence sizin bölge için..en doğru tahmini ustalar(hocalarımız) yapacaktır...
-
diyafram böyle rakım'ın bilniyorum bak bakalım bi @KaanEmre59
-
geceden itibaren kky merkezler başta edirne ve kırklareli için yüksek kesimelr kar diyebiliriz @KaanEmre59
-
mgm ECMWF e uymuş gibi bakalım değişecek mı...