bulunduğum yerin 12.12.17 öğlen diyaframı o oranlar 100% olacak inş
snowchaser tarafından yazılan gönderiler
-
-
@ercie67 benimde bildigim baraj olan yer daha iliman gecebilir o bolge icinde sizinki gercekten ekstrem diyebiliriz...bizim koyun yakininda da baraj var cevresi oldukca yagisli diyebilirm kar yagisi oluyor ama soyle bir 20 km oteye gore az ama...
-
bizim köylerde şayet kavak ya da selvi ağacın yaprakları dipten sararıp dökülürse sert olur derler inşallah öyle de olur...eski kışlar şöyle idi deyip anlatacağımız anılarımız olması dileğiyle....
-
adım oğuzhan 90 izmir tire doğumluyum...bu ana dek yurt dışı dahil olmak üzere farklı yerlerde ikamet ettim şimdi giresundayız eşimle..
Hava olaylarına meraklı olacağım doğduğum gün bellli olmuş.O gün şehrimize sel basmış hala da anlatırlar sel suları arabaların ön camını geçmiş babam anlatır hastahaneye gelirken zorlandık diye...
Aşçıyım ama asıl mesleğim kebabçılık
Kendimi meteoroloji alanında geliştirmek üniversiteye gitseydim hayalim meteoroloji mühendisi olmaktı... -
Var mı arkadaşalr çevrenizde zarar gören canlı cansız varlıklar umarım çok zarar vermemiştir...
-
sinerji çok iyi ama ya belki-24 -26 değip ama -16fena olmaz 850hpa
-
@whisper hocam siz izmir'limisiniz?
-
Lodosun gözü yaşlıdır hocam ya...hele birde zamanı gelince sinoptik basınç uygunsa karayel yapıp kar getirir :thumbup:
-
alındı anlaşıldı
-
@whisper hocam neyi burdan devam ediyoruz.. verili sallamayı mı yoksa neyi :lol:
-
daha geçen sisteme kadar fındık ağaçları yapraklarını dökmemişti @Can abi dağlardaki ağaçlar yeni yeni sarardı desem yanlış olmaz.
-
olsun tüm havaların sesi ailesi.Farkli bir hava katmak istedim hem eski deneyimleri gözlemleri deneme amaçlı hemde etrafimizda ki güncel olaylari doğadaki değişimleri takip edip bir heyecanla sonucunu beklemek gibi araştırma yapmayi hedefliyorum.Hani derler ya eskiler bu yıl şu oldu kış sert geçecek az yağış kurak olacak gibi...
Sizden ricam bu yil belki geç oldu ama mutlaka gorup duymussunuzdur örneklerdirelim görelim bu yıl nasıl olacak...
İlk olarak ben söyleyim;mesela bizim memlekette bu yıl ayva boldu kış sert olacak diyorlar, bir diğer örnekte mesela kışın şimşek çakıp gök gürültüsü olursa 1 haftaya kar yağacak gibi...
Haydi kışımiz şimdiden bol karlı yağışlı bereketli olsun... -
evet sistem çok doğulu gidiyor deniz üstünde sarımsı kütleler karayel ilr beraber trabzona kayıyor ama ne hikmetse tam giresun doğu ilçelerine gelirken kıyıya gelip eriyor....
-
sürpriz olacak gibi dışarısı bence oldukça soğuk mgm olduğum yer için 4.4 diyor şuan için yağış anında soğumalarda olacak gibi..belki görsellik bi kar ya da kky olabilir...benim şahsi düşüncem
-
sanırım 2004 kışıydı çanakkalede orta akdeniz cephe yağışı varken alt seviyeye balkanlar soğuğu gelmişti şimşekli kar yağışı olmuştu bulutlar farklı yöne rüzgâr farklı yönden...yanlışım varsa düzeltin hocam:)