Samsun ve Ordu'da yağışı artırdı
Dejopihemo tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu sistemde 100 rakımla 0 rakım arasında kar birikintisi açısından azımsanmayacak düzeyde fark olabilir.Tabi daha yukarı rakımlara çıkıldıķca bu fark dahada artar.
-
Samsun'da pazartesi öğle saatlerinde bile kar tutabilir yeter ki yağış yoğun olsun.Tabi gece şartlar çok daha iyi.
-
Sizce Samsun İlkadıma ne zaman kar yağmaya başlar ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Bu gece ve yarın geceki yağmurun arasındaki kar tanelerini saymazsak pazartesi geceye kalmadan kopmaya başlar.Tabi şuanki verilere göre.
-
Samsun sistemin ilk kar tanelerini gece görecek gibi
-
Arkadaşlar 2 3 gündür söylüyorum metreleri hazırlayın diye bölge olarak.Yine diyorum çok uzun soluklu soğuk döneme giriyoruz rabbimin izniyle...
-
furkankaya55 Sıcaklık sıkıntısı yok.Tabi bir tık daha soğuk olsa daha iyi olur.Eğer bu şekilde gelirse Samsun rekor kırabilir..
-
Samsun'lu arkadaşlar gördüklerinize inanamadığınız için bölme çıkarma işleminize girmişsiniz ?yeni bir Samsun rekoru gelebilir.Üstelik çoğu modeller bu konuda mutabık.
-
Arkadaşlar tekrar söylüyorum ben hiç böyle uzun bir soğuk ve kar yağışlı süreç görmedim ve önümüzdeki süreçte yüksek ihtimal rabbimin izniyle bu gerçekleşecek.Belkide ilerde bu süreci hatırlayıp iç çekecez...
-
Arkadaşlar tüm sahil şeridi gömülecek inşallah.Akşamki Ecmwfyi bekleyin...
-
Yüksek ihtimal gfs akşam güncelinde daha doğulu çıkabilir.Gerçekten ben bu denli uzun soluklu bir sistem görmedim.Bu sistem her şeye gebe.Bekliyoruz sabırla...
-
Dün nasıl modeller bir anda bozduysa bugünde tam tersi düzelme eğilimine girecek.Gfs bunu gösterdi.Arkanıza yaslanın ve son yılların en uzun kar yağışlı günlerini bekleyin.Geliyor rabbimin izniyle.
-
Arkadaşlar siz daha,cetvelleri çıkarmadınız mı ? rahat oluuun rabbimin izniyle çok güzle bir sürece giriyoruz.
-
Samsun merkez 2017 8 ocakda 850 hpada eksi 6 eksi 7 lerle 10 cm kar aldı yani o kadar takılmayın arkadaşında dediği gibi bu anormal bir sistem ?
-
Samsun merkez Ayın 14ündeki mükemmel yağışı kar olarak alıyordu.Akşam güncelinde gfs bozdu 13 14 15i ama bu bir çıktı.Akşam Ecmwfye bakalım birde.