Ordu sahilinde olaraktan memnun olmadım..bolca yağmur aldık ( tabi ki şükrediyoruz ama kar görmek güzel olurdu)
predator tarafından yazılan gönderiler
-
-
vay toprağım benim merhba , memleketimize bu gece saatlerinde kar yagışı başlayacak ve pazar akşamına kadar yoğun olarak devam edecek. Ortalama 20-25 cm alırız hafta içinin durumu değişiyor tam belli olmamakla beraber üstüne eklenir.
Eyvallah toprağım merhaba..2015-2016 kışından beridir doğru düzgün kar yağmadı..hasret son bulur inşallah
-
Kırıkkale kar alır mı alırsa ne kadar kar alır bu sistemde..
-
Kusura bakmayın yeni gördüm mesajları..doğum günümü kutlayan kutlamayan tüm havalarınsesi ailesine teşekkür ederim..
-
Ordu'nun seyir terası Boztepeye kar yağmış bulutlar hafif çekilir gibi olunca gördüm
Aynen ben de yarım saat önce gördüm
-
Alır tabi de yani İç Anadolu için cm tahmini yapmak o kadar zor ki biz şimdi 10 cm diyelim ama fazlası olursa da ordaki kardeşlerimizde sevinirler en azından üzmemiş olalım
eyvallah gardaşım sağolasın..amin diyelim ülke adına bereketli bi sistem olsun inşallah..
-
Kırıkkale kar alır mı bu sistemde..alırsa ne kadar alır tahminen..
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. ordu merkezden bir kare
-
ordu merkeze kar yağar mı bu sistemde..
-
Benden başka angarali yok galiba
gırıggaleli var gardaş olmaz mı :D
-
Ona sonraki sistemlerde bakarız artık :D Yarın akşam daha net cevap verebilirim bu sistem için.
teşekkür ederim :D
-
Alır. İnce bir Örtü de olur.
teşekkürler can hocam..sonrasında daha kalın örtü olma ihtimali var mı..
-
ordu merkez kar alır mı 24-25 ocak sisteminde
-
Orduya yerleşeli 2 sene oldu bi kar göremedik sahilde..kırıkkalede yaşarken kara doyuyorduk oysa ?
-
en düşük -1.2
en yüksek 4.2