Kozluya doğru güzel bir kütle geliyor
ercie67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aha başladı fırtına boşboş esiyor hala balkondayım🤪🤪
-
Balkondayım. Bir kere uzakta çaktı ama sesi yok. Ayrıca 15 saniye sürmüyor yağış fırtına gibi üzerimizden geçiyor kütleler...
-
Birde üye ünvanlarında tek yıldıza üye yazıp iki yıldıza acemi üye demek te neyin nesi değiştirilmesini talep ediyorum😎👍
-
Rüzgar var soğuk var yağış yok... Hadi ordan hadi ordan
-
Rakım 200ler karla kaplandı Zonguldakta merkez 2dereceye kadar düştü araara sulu atıyor.
-
Moderatörlerden ricam tahmincilerin sayfasını yorumlara kapatması... Ön sayfada görünce Semih Bey yorum yaptı diye heyecanlanıp nelerle karşılayoruz. Teşekkürler
-
Sebep ? 384 saat olan sistemde 850 yi neden kullanalım basınç dizilimlerinden az çok anlaşılır soğuğun kuvveti görüldüğü üzere sistem kuzeydoğudan geliyor soğuğa bakmaya bile gerek yok.
Ondan anlıyorum da ondan... 5000 metredeki hava diziliminden pek anlamıyorum... 1500 metre daha anlaşılır.
-
Allah aşkına 850 yi kullanın
-
Ana çıktılar dediğiniz gibi ocak ayının ilk yaırısı için ılık tarafta olacağımızı vurguluyor... Konunun başında belirttiğiniz 15 ocak 24 şubat aralığı için yapacağınız tahmininizi dört gözle bekliyorum...
-
Allah razı olsun.herkes dikkat etsin. Biraz daha iyiyim çok şükür. 2.kez olduk. Allah 3.den korusun inşallah.
Şöyle bir verilere baktım. 16 17 ocağa kadar önemli birşey göremedim.
İç ve doğu ara ara kar alacak.
İstanbul da Max havada kar olur. Oda olurmu belli değil.
Sibirya ile ilgili güçlü emareler var. Özellikle Ayın son 12 gunu ciddi sistem gelme ihtimali epey yüksek. Henüz erken. Ay başında belli eder kendini.
Ocak ayının başındayız birşeyler belli etti mi kendini Semih Bey?
-
Geçmiş olsun
-
Bunun Bi kısmını yakalamamız lazım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Paralel hateket ediyor amasra bartına yarar o kütle şu an istanbulun hemen üstündeki kütle bize yarar gibi duruyor
-
Zonguldak merkez yıkılıyor herkes çok iyi yağış aldık kıyılarda örtü oluştu
-
Zonguldak merkezde hafif kar yağışı var.