konuya biraz açıklık getireyim o zaman, barajın olduğu bölümün yüksekleri kar alıyor merkeze kar yağmadığı zaman.. yüksek dediysemde öyle afaki değerler değil 50-70 metre üstü karla kaplı oluyor fotoğraf vardı aslında bulursam atarım..
ercie67 tarafından yazılan gönderiler
-
-
ormanla kaplı dağların arasında barajımız ve onun bulunduğu yere cok yagiyor merkezde kar olmadığında kar görmeye oraya çıkıyoruz bu beklenen sistemde çıkmayı düşünüyorum oraya foto atarım...
-
Zonguldakta da baraj var bir tane kar hep onun olduğu yere yağıyor
-
Gözünüz aydın olsun haydi bakalım
Darısı başınıza
-
Paylaştığın sayfa da bulunan fotoğraflar da,video da güzelmiş @ercie67 abim..Bizde az kuru soğuk var lazımsa güneşle karıştırıp yollayam sana :kahretsin:
sakın ha
-
Zonguldak ta yüksek kesimlerindeki köylerden kar manzaraları: http://www.pusulagazetesi.com.tr/koylerden-kar-…3-haberler.html
-
foto sırasına göre 13:40 ila 14:18 saatleri arasında Zonguldakta havanın durumu... -
@ercie67 bi kupa yüzünden zaten Trabzonspor bu hallere düştü.O kupa Fenerbahçe müzesindedir.İstersen ziyaret edebilirsin
EMANETİMİZE İYİ BAKIN
-
>>WinteR<<>>>WinteR<<< yazdı:İşte Fenerbahçe nın yenmesini bu yüzden istemiyorum.
Dayim susmaz. Mehmet kardeşim ona destek verir araya giren cimbomlular gomis 50 milyon Euro der. BJK liler de olsun biz şampiyonlar liginde mücadele ediyoruz der.
Yıl olmuş 2017 sonu Trabzon da der hala 2011 şampiyonu biziz.Neyse takibe devam :rofl:
Alıntı
Eufa kendi turnuvalarına feneri 2 sene almadı, Uefa 2013 ten önceki sezonlara karışma yetkimiz yok dedi,Cas Uefa tarafından verilen cezalar az ve evet yönetim kurulu kararıyla 2013 ten önceki sezonlara karışma yetkisi yok dedi, geldik fifayaaaa... silsileyi takip etmek zorundaydık bekledik, bakalım ne olacak? bu dava bitene kadar bizler 2011 senesinin şampiyonu olduğumuza inanmaya devam edeceğiz..! -
@ercie67 bizde yanılıyoruz bazen
tamam tamam üstad size çok yüklenmeyeceğim söz
-
inşaALLAH diyelim bizde ama meteoroloji müdürlüğünü ziyaret ettinmi
ziyaret etmedim ama çokca mail attığım oldu bilgi alma amaçlı, facebook ve twitter gibi hesaplardan da resmi sayfalarını takip ediyorum, yorum yapıyorum o kadar çok yaptım ve sitemde bulundum ki (tahminlerinin tutmamasından dolayı) twitter daki meteoroloji müdürlüğünün resmi hesabı beni engellemekte buldu çareyi
-
meteorolojiye bayılıyorum ama bu tür sayısal grafiklerden hiçbir şey anlamıyorum, haritalı olanları az çok kestirebiliyorum, hemen hemen hiç deneyimim yok, temelim harita teknikeri ama o sektörde iş bulamadım şu an kamudayım, bir imkan olsa da meteoroliji müdürlüğüne geçebilsem eve gitmem sanırım
-
Ve Zonguldak güzide Sehrimiz İstanbul gibi %5 lik kar
grafik gibi bir materyaliniz var mı hocam?
-
Aykut Kocaman mı? aman hocam ne ettin sen uzak dursun uzak dursun
-
Rıza Hoca Fener-Kayseri maçını izleyenler arasındaydı, önlemlerini alacaktır diye ümit ediyoruz. ama senin dediğin gibi ne yapacağımız hiç belli olmuyor bu sene...