Arnavutköy de üzgün surat almasın. Oralar da ekmeğini taştan çıkarır zaten.
wriscuttern sorunun cevabı üstteki mesajımda :D
hocam birsey sorcaktım 1 Şubat 2012 radar görüntüsünü bulma sansım varmı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArnavutköy de üzgün surat almasın. Oralar da ekmeğini taştan çıkarır zaten.
wriscuttern sorunun cevabı üstteki mesajımda :D
hocam birsey sorcaktım 1 Şubat 2012 radar görüntüsünü bulma sansım varmı
Yer seviyesinde Rüzgar yatık poyrazdan ziyade Yıldız meyilli bir hal alıyor. Üst katmanlarda ise poyraz hakim yani kütlelerin geliş yönü poyraz.
saolun hocam umarım herkes beklentisini alır
Rüzgar yönü ne olcak gece boyunca acaba
İşte o ihtimal yarın akşamki sistemde saklı Oklüzyon cephe beklentisi yarın akşam mevcut.
ballı kaymak olur valla ?
Enes34 tekrar kütleler gelecektir. sabaha kadar ara ara vurup vurup gidecek. sabah anadolu yakası daha etkili olacak yarın akşamki bekenti ki avrupa yakası için bu sistem kadar en az kuvvetli olacağını düşünüyorum.
sağolun hocam oklüzyon cephe ihtimali varmı peki il geneli için
Devam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Göktürk te durdu rüzgarda yıldız a döndü sanki hocam arkası yok gibi
Avrupa yakasından cekilıyor sanki yağış
Göktürk iki kere gök gürledi ?
Üzerimde 31 dbz yazıyor efsane olması gerekmiyormu suan sadece atıştırıyor ?
Dekler o zamanda akın akın gelmişti ama dek dekti yani saglam dı
yarısına razıyız hocam ins herkes umduğunu alır
Aynen karayel yönü biraz daha şanslı sizin bulunduğunuz Yer için ama yine şansınız var radar yavaş yavaş dolacak daha da
1 Şubat 2012 de aldığımız deklerle 6 saatte 50 cm yapmıştık onu inceledim yıldıza yakın poyrazdı ümidimi kesmiyorum o yüzden ins
Valla şuan yogunlukta bogaz hattı gibi duruyor. Şansa denk gelirseniz peş peşe gelen dekler var.
hocam Göktürk e uzun süredir pas geçiyor dekler nerdeyse hiç gelmedi rüzgar yönüyle alakalı galiba
Göktürk suan 20 cm felan bi lisenin spor salonu çöktü bide burda az önce 6 tane araba baya zarar gördü yok kapandı
Güzel bir şey aslında :D Dışarıya bakınca da kar görüyorsun eve gidince de kar görüyorsun
En son 23 Şubat sisteminde böyle bir şey yaşadım
ben daha çok sistem bittikten sonra görüyorum kar hala yağıyor gibi oluyor
Kar halüsinasyonları görmeye başladım sizde de oluyor mu evin içine kar yağıyormuş gibi oluyor
oh be sonunda biri çıktı benım gibi en son hastaneye gitcem bu dertten ?