Takip etmek isteyen edebilir dozunu aşmayan yorumlar ile .
Bence de paylaşımlar devam etsin, en azından önümüzü görürüz yoksa biz bakınca sistem gelmiyor.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTakip etmek isteyen edebilir dozunu aşmayan yorumlar ile .
Bence de paylaşımlar devam etsin, en azından önümüzü görürüz yoksa biz bakınca sistem gelmiyor.
Bu arada 14 şubattan sonra yeni sistem var demişler fakat sistem kaçıyor gelen bir sistem göremedim.
Yıkılan bina sayısına göre yazılan rakam Olabilir tabiki, inşaallah olmasın..
Birde bilinmeyen yıkılan yerlerde var tabiki
Ben hesapladım abi yıkılan bina sayısı 3000 her binada ort. 6 daire olsa 18.000 daire eder ve her dairede ort. 3 kişi olsa 54.000 kişi göçük altında (ki az hesaplamaya çalıştım) bu kış şartında benim tahminim gerçekten çok iyimser.
Öyle bir durum var ki şuan ilerleyen günlerde, bana keşke yanılmasaydın diyebilirsin. Ben çok yazmayayım istedim yoksa kafamda ki sayı daha fazla.
Deprem yaz günü ve gündüz vakti olsaydı ölü sayısı tahminim 7/1 i olurdu, lakin deprem sabaha karşı herkes uykudayken ve daha kötüsü bu kışın en soğuk sistemine denk geldi, göçük altında kalanların hepsi malesef bu gece donarak ölecek.
İnşAllah yanılırsın…
Öyle bir durum var ki şuan ilerleyen günlerde, bana keşke yanılmasaydın diyebilirsin. Ben çok yazmayayım istedim yoksa kafamda ki sayı daha fazla.
Benim tahminlerime göre ölü sayısı en az 20.000 malesef
Direkt vur emri vereceksin böylelerine
O emri vermek yanlış olur, şimdi şöyle bir durum var herkes saatlardir dışarıda yardım yok dolayısıyla gıda ve sıvı ihtiyacı var insanların, yardın ulaşmayan bir sürü karanlık bölge var şuan mecbur bulduğu yerden bu ihtiyaçlarını karşılamak zorunda insanlar, mesela kötü niyetliler var adamlar marketten televizyon, temizlik malzemesi veya çuvalla abartı mal çıkarıyorlar bunlar tespit edilip yargılanmalı.
Hocam italya riski kayboldu son verilerle
güncel açıklama bekliyoruz
Hallettim Salih sorun yok
11-13 civarı gelecek babayaro için an itibari ile italya riski öne çıkıyor.Öğlen ve sabah modellerin de de göze çarpıyor.Siklon hareketleri her 6 saatte değişebilir ancak 11 için soğumayı kaçırırsak üzülürüz
Ben İtalya konusu hakkında temaslarda bulunacağım .
Şişli'de çatılar beyazlamış, kar geçişleri olmuş gece
İtalya sorumlusu ol sen 😂😂
Ne oluyor ?
Ay sonu donduracak galiba 😂
Aman bir anda indirmesin, başkan :D
Elma
Atmosfer
Olur mu öyle şey muhakkak biriniz tahminci olacaksınız bende emekli olucam herkes gibi
Emekli olabilmen için boğazı donduracak bir sistem indirmen lazım, ancak öyle jubileni yaparsın:)