sochi absi orduyu etkiledi, ordu ve doğusu olarak güncelleyebiliriz. Samsun içinse belki doğu ilçelerini etkiler.
Sochi ab si nedir pek bilmiyorum böyle şeyleride
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştursochi absi orduyu etkiledi, ordu ve doğusu olarak güncelleyebiliriz. Samsun içinse belki doğu ilçelerini etkiler.
Sochi ab si nedir pek bilmiyorum böyle şeyleride
mgm Giresun ve orduya yogun kar (15-35cm) uyari verdi
uyarı veriyor görünür bişi yok hala
Yarın sabaha cephe girebilir. Umarım güzel kar yağışları alırsınız.
giresunda deniz etkili yağış olurmu birde şuan yeşilliklerde arabalarda örtü var yerler ne zaman tutmaya başlar yani kar ne zaman yoğunlaşır
KONU ÜZERİNDE KARŞILIKLI TARTIŞMA İSTEMİYORUZ ARKADAŞLAR. YAĞAR,YAĞMAZ, AZ YAĞAR ÇOK YAĞAR KISMET İŞLERİ. KİMSE BİR BAŞKASININ MESAJI ÜZERİNDEN NE ÜZÜLSÜN NE SEVİNSİN.
RADAR GÖRÜNTÜLERİNİN PAYLAŞILDIĞI, BERABER SEVİNİLDİĞİ BİR KONU OLSUN. KONUMUZ FORUMUN EN AKTİF 2. KONUSU, ÖRNEK OLMALIYIZ.
Bafra tarafından cephe girişi oluyor. Hazır olun dostlar
hangi uygulama veya siteden bakıyoruz radarı
İzlanda sisteme resmen darbe yaptı doğu karadeniz için gfs kötü derken ecm daha kötüsünü sundu bu kadar da kötü beklemiyorum gfsye de bakacağız ecmwfnin yağışlarında uufak kısmalar var olur o kadar sisteme batı bölgeler girmeye başladı orta karadeniz adına bir değişim yok hatta sıcaklık 15 16 sında biraz daha iyi hale geldi 17sinde ise ortalama -10 -11 gibi değerler var soğuklar batı ve orta karadenizde sıkışıyor gibi duruyor siklon konumu gereği hala daha ecmwf 5 6 cm kıssada sistemin yıldızı orta karadeniz olacak gibi duruyor hayırlısı olsun bölgemiz adına doğu karadeniz ne koparırsa kârdır.
hocam Giresun için bir sıkıntı olurmu
Giresunun doğusu için çok kötü oldu. Ecmwf’i beklemek gerek.
giresun merkez kesin kurtarırmı
Giresun merkez 30 cm kar alırmı sizce
arkadaşlar kar ne zaman başlar hangi gün giresunda birde tahmini kaç cm olur
Merhaba forumunuza yeni katıldım bir sorum olacak doğu karadeniz kıyıları ordu giresun trabzon nasıl etkilenir bu sistemlerden tahminen kaç cm birde ne zaman giriş yapar sistem bu bölgeye