Bugüne nasip oldu direndim
Vallah ben de belim için direniyorum ama olmayacak gibi çok zorluyor beni randevu alacam medicalden
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBugüne nasip oldu direndim
Vallah ben de belim için direniyorum ama olmayacak gibi çok zorluyor beni randevu alacam medicalden
5 Şubatan beri rahatsızdım bugüne kadar inatla hastaneye gitmedim bir kaç gündür daha kötü oldum şimdi hastanedeyim
Bakalım neyimiz var.
Geçmiş olsun abim perşembeden beri ben de kötüydüm bugün anca düzelebildim fakat belim geçmedi çarşambadan beri belim kötü
Sıcak senaryolarda bariz azalma var

%65 Loading...![]()

Bende anlayalı yıllar oldu ama işte insan yine de konduramıyor özellikle genç yaşımızda biri ölünce iyice konduramıyor. Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah bütün ölmüşlerimizin.
Amin maalesef öyle ama işte genç bir insanın ölümü olunca insan daha çok konduramıyor.
Ben genç yaşta hayatla erken yüzleştim bir insanın annesini erken yaşta kaybetmesi kadar kötü bir şey yok bu hayatta. Annelerimiz yaşarken onların kıymetini bilmemiz gerekiyor çünkü günün birinde onun kıymetini bilsen de iş işten çoktan geçmiş oluyor maalesef...
Selamun Aleyküm bir kaç gündür sitede yoktum. En yakın arkadaşımı yaşadığı bir enfeksiyon sebebiyle genç yaşta aniden kaybettik. Yine ve yeniden hayatın ne kadar garip ve anlamsız olduğunu anladım bu sayede. Acımızın tarifi yok ve çok büyük. Sizlerden de tek ricam vücudunuzun her hangi bir yerinde bir yara olduğunda bu nasılsa ufak bir yara bişey olmaz diyip ciddiye almamazlık yapmamanız.
Aleyküm selam ustam öncelikle başın sağ olsun...
Ben hayatın ne kadar boş ne kadar anlamsız olduğunu anlayalı yaklaşık 4 yıl geçti canımdan bir parça kayboldu gitti kaderde varsa öyle ya da böyle oluyor. Bu yaşanan olaylar sadece vesile kimimiz hastalıktan kimimiz trafik kazasından gideceğiz belki de alın yazımız neyse onu yaşıyoruz. Allah ölümün bile hayırlısını versin.
Selamünaleyküm hayırlı günler.
Hayırlı günler ![]()
Selamünaleyküm hayırlı günler.
Hayırlı günler ![]()
Kar yağarken bu kadar soğuk değildi 😅
Suratım dondu 🥶
Öyle bir kuzeyli rüzgar esiyor ki hissedileni bayağı bir aşağı düşürüyor.
Soğuk Senaryolarda artış var

Selamun Aleyküm hayırlı forumlar herkese. Forumda yakın zamanda askerlik tecilini bozdurup askere gidecek olan biri var mı acaba?
Benim daha 10 yıl var ama erken gidebilirim :D
Hayırlı cumalar ilk teravihimiz başlıyor Allah'ın izni ile bu gece ramazan-ı şerife merhaba diyoruz.
Multi takılıyor sıkıntılar.
Rütbe atladıktan sonra mı oldu yoksa öncesinde var mıydı
En büyük sıkıntı bende. Model sayfasına fotoğraf atamıyorum.
İndirip atmayı denedin mi yoksa copy paste de mi oluyor sadece ?