Arkadaşlar şu anda karalar bağlanacak bir durum yok merak etmeyin çekirdeğin gücü ve konumu çok önem arz ediyor çok git gel oluyor bundan sonrası yaşa gör sistemi kısa ve net.
Athena tarafından yazılan gönderiler
-
-
Arpage
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yalnız arpege kazanırsa helal olsun neredeyse başından beri dönmeyen tek model
-
Ecm de çekirdek güçsüzleştiği için doğulama gibi gözüküyor çekirdek güçlü olsaydı öğlenle hemen hemen aynı gelebilirdi.
-
Athena hayırlı olsun hocam
Teşekkür ederim ustam

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hala kararsızlık var. Gefs çıktıları gündüzde yazdığım gibi bu sene genelde hep beraber hareket etme eğiliminde bu yüzden ECMWF çok önemli. Eğer çizgisini bozmazsa GFS’nin geri döndüğüne şahit olabiliriz
500 Hpadaki karışıklık bir çözülse sistem oturacakta çözülemeyen kısım orası tamamen her şeyi 500hpa ya bağlı
-
Benim kalem ARPEGE hiç bozmadı çizgisini 😅 Athena
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
ICON gene yağış olarak en cimri çıktıyı vermiş. Bunun sebebi acaba yağışları karaya sokmaması, ben de bilmiyorum 😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İcon daha 40 takla atar hocam güya yakın vade modeli. Yakın vade modelide böyleyse biz ayvayı yemişiz.

-
wriscuttern Athena hayırlı olsun

Teşekkür ederim ustam

-
Hem kontrol hem de ortalamada yağışlar öğlene göre artmış biraz bu iyi haber
-
Athena wriscuttern Hayırlı olsun ustalar

Teşekkür ederim ustam.

-
Hatırlıyor musun bilmiyorum ama 2021 efsanesi de aynı böyle sisteme bir kaç gün bozmuştu.Ama sistem sonu kocaeli de 40-50 cm ölçüldü.
Aynen öyle atmosfer kaotiktir bunu unutmamak lazım tamamen yaşa gör sistemi. Öyle bir yağış denk gelir ki saniyeler içinde 5-10 cm olur bunu kimse bilemez.
-
-
Hayırlı olsun ustam wriscuttern
-
Bu arada yeni rütben hayırlı olsun.Dediğin konuya da hak veriyorum.Her yere aynı yağmayabilir beklediğinizin fazlası ya da eksiği de olabilir.
Teşekkür ederim ustam. 6 Şubat sisteminde de İstanbul'da bazı semtlerde beklenenden fazla kar yağışı gerçekleşti dediğim gibi artık bundan sonrası tamamen radar ve şans işi kimin bahtına ne düşerse.

-
Bu saatten sonra yaşa gör sistemi ecm ister doğulasın ister batılasın bu saatten sonrası boş sınırlı alan modellerine bakmakta fayda var.