Hep birlikte yeni şeyler öğreneceğiz. Biraz sıkıntılı bir döneme denk geldiniz. Şu sistemleri alalım hayırlısıyla
Bu sistemden sonra öğrenmek istediğim bir çok şey var. Hayırlısıyla gelsin de ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHep birlikte yeni şeyler öğreneceğiz. Biraz sıkıntılı bir döneme denk geldiniz. Şu sistemleri alalım hayırlısıyla
Bu sistemden sonra öğrenmek istediğim bir çok şey var. Hayırlısıyla gelsin de ?
Bilgileriniz için teşekkür ederim.Bende harita yorumlamak istiyordum bu siteyle karşılaştım gerçekten çok bilgili kişiler var ve yardımcı oluyorsunuz umarım bende ilerleyen zamanlarda bunları öğrenebilirim
Trabzon son durum nedir?
Evet millet az önce İstanbul a iniş yapmış bulunmaktayım bir ara karadenize de geçebilirim karın ilerleyen zamanlarında
Bayrak değişiminden anladık Doğu Karadenizi önermem . batıya gidersen istediğin karı görebilirsin :D
bu batilar marmara ve bati karadeniz sevinir ben izlerim alıştık artık. Soğuğu biz çekeriz. Yeter ulan yeter
Ne yazak ki katılıyorum.En güvendiğim sistem buydu oysa ki
Doğu Karadeniz için ne olacak bakalım
Gördüğüm kadarıyla batı ve orta karadeniz gibi bir sonuç çıkmayacak
john Snow kardeşimiz Afrika sıcaklarından bu duruma gelicek maalesef
![]()
Hahaha?
Ağzı ile soğuk hava çekmeye çalışmış
?? Öyle konuşuyordu ki ihtimalleri düşündüm buraya kadarmış ?
Güneş altına pizza yaparken hayatını kaybetti
Hahaha? Sanırım oda umudunu kaybetti
Bazen bende düşünmüyor değilim. Acayip bir coğrafyası var. Yine doğu tarafları yağış bakımından şanslı oluyor genelde, bir batısı varki aman aman. Sağımız solumuz belli olmuyor, ne olacağı kestirilemiyor. Bu sistemde öyle olacak gibi. Hayırlısı :'D
Katılıyorum. Herşeyin hayırlısı olsun tabii yağış olsun çok isterim ama olmayınca da elden birşey gelmiyor. Sonra kendi kendime bari çok yağış alan bir yere gideyim diyorum ama memleket işte olduğu kadar ?
Sürmenede yağış çok iyi olur merkeze nazaran bı soğuğu yakalarsak metre olur
İnşallahh öyle olur kaç senedir güzel bir kar göremedik
Tahminsurmene Saadet pekde ağlayacak bir durum yok bölgenizde ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Sorma oturduk ağlıyoruz şu an ?
Trabzondan taşınacağım artık bu nedir ya. Bir uğursuzluk var çözemedim ?
Diğer güncellemeler de düzelir. Nasip kısmet
Aynen öyle. Sistemi tutup çekesim var artık doğuya doğru ?
Bu nasıl bir şans yaa. Başta en şanslı bölgeyken şimdi sınırda kaldık iyi mi.Yapacak bir şey yok hayırlısı olsun