Saadet de aynı ben gibi kar yağışını kendi bulunduğu konumdan görmek istiyor. Kara başka yere görmeye gitmek istemiyor.
Aynen öyle
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSaadet de aynı ben gibi kar yağışını kendi bulunduğu konumdan görmek istiyor. Kara başka yere görmeye gitmek istemiyor.
Aynen öyle
Saadet dün sabah erken saatlerde kalktım orduda arabaların üzerinde örtü, yağış olarakta güzel yağış vardı, Of’ta bir işim olduğundan dolayı yolculuk boyunca Giresun taraflarında belli bölgelerde yollarda birikinti belli bölgelerde yağış olarak güzel kar yağışı vardı, sabah trafiğiyle birlikte Trabzona denk geldim hava gayet güzeldi zorlasak güneşi görecektik, Of’a geçtiğimde ise Tünelden çıkar çıkmaz başka bir hava vardı, lapa lapa kar yağışı vardı şaşırtıcı idi gerçekten gün içinde de kky devam etti orada daha sonra foruma doğru geçince Trabzonda gerçekten güneşi gördük, sonrasında orduya doğru gittikçe ara ara kar yağışları gördük. Galiba Trabzon biraz şanssız 😅
İşte ben de ofun 10 dk gerisindeyim düşün ne kadar şanssız olduğumu 😂
Bu sistem ne zaman bitiyor kar story görmekten mahvoldum 😂
Benim adım geçtiğinde sıfır cm kar geldi sen in adın geçtiğinde Afrika gelebilir dikkat et
Ben alışkınım ama bakarsın bu isimle kaderim değişir 😂
Benim adım geçiyor kesin gelecek 😂😂
Saadet yinemi kar gormedin sen
Hayır 😂
Çok güzel kar alan yerler olmuş . Darısı başımıza
Doğu Karadeniz için yorum yapan olur muu
Eline sağlık abi Whisper
Günaydın ❄️
Sinan Hocam bizim evin oraya yağar mı acaba 😂😂
Günaydın arkadaşlar
Kaldır üstünde ki kara bulutları kaldır.
Sağlam bir sistem lazım 😂
Ben bile Karalar bağladıysam bu pozitif bakış açımla milleti düşünemiyorum 😂
İyi geceler herkese