Enes_1 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Whisper Abim eline koluna sağlık iyi akşamlar.
-
Arkadaşlar iyi yanından bakalım. GFS sistemi her güncellemede veriyor
-
Yok baya baya faul verdi.
Orda bir hareket veya müdahale asla yok,sadece öndeki oyuncu kendini uçurdu bir şey var gibi.
Ama VAR varmış bunu doğruladı..Var denen gavur icadı devreye girdi ve gol iptal.
Hakem madem beni çağırdılar "var burada bir faul"diye karar verdi adeta.
Maç sonu açıklama da gelmiş onuda sonradan gördüm.
"Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, MKE Ankaragücü'nü 3-1 mağlup ettikleri maçta rakip takımın verilmeyen golüyle ilgili, "İlk yediğimiz golde faul görmedim keşke gol verilseydi" dedi."
"İptal edilen golün verilmesi gerektiğini belirten Sancak, şunları kaydetti:
"Ne diyeyim keşke gol verilseydi. Bu taraftar ve bu oyuncularla yine galip gelirdik, Ankaragücü Başkanı Faruk abime geçmiş olsun. Allah yollarını açık etsin."
murat sancak çok kaliteli bir başkan bu sözlerinden de anlayabiliyoruz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ads 3-1 almış maçı
Mac 0-0 iken 3 gol atmış Ankara ama 3 golde iptal edilmiş.
İlk golün iptali komedi adeta..Faul yok, kafasına göre uçan bir adam var ve gol iptal ediliyor.
Var ile o kadar bakıldı pozisyona ne gördü de faul verdi hakem hala anlamış değilim.
İki diğer gol neyse de ilk iptal evlere şenlik.
"OFSAYTIMSI" birşey görmüştür hakem abi
-
Dayı eline koluna sağlık Allaha emanet. iyi geceler .
-
300-384 saatleri arasında indirir bir şeyler kesin bilgi!!
Örgütten mesaj aldım 390. saatde bir şeyler olacak
-
17 dereceleri görmüşüz noluyor :coksıcak:
-
Bedavaya hoca hatırına zaten Galatasaray a gelmişti.
İyi ve tecrübeli adam ...
Barcelona maçında neydi o yav öyle. adam bildiğin barcelonaya geçit vermedi o maç.
-
Muslera velinimettir kıymetini bilin fanatik fenerli olarak söylüyorum şimdiden musleradan fikir alınarak yeni kaleci arayşlarna başlaması lazım gsnin
Alınacak kaleci belli Lnaki Pena zaten galatasaray musleradan sonra alacak diye biliyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. %45 lere ulaşmışız. neredeyse yüzde 50 ihtimalle sistem gelecek bakalım
-
Eline emeğine sağlık abim..
teşekkür ederim abi
-
Güncelleme bitmiştir. takip eden ve begeni atan herkese teşekkür ederim. hayırlı geceler diliyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.