yüzde 32 lere ulaştık çok güzel
Enes_1 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İnsAllah hayal de kalmaz
İnşallah böyle bir görüntüye kavuşuruz. ancak toplam kar yağışı bu tek seferde yağacak olan değil
-
Antalya izmirden fazla kar almis boyle gelcekse gelmesin daha iyi
Salihcim zaten izmir gibi bir şehrin kar alma olasılığı çok düşük, beklentin yüksek olmasın her sene, üzülürsün. yaşında yetiyor Ödemiş bozdağına çık kışın çok güzel oluyor oralar.
-
Wout Weghorst'un sözleşmesi feshedildi.
Artık Manchester United'da diyebiliriz.
Yedek kalacak. rashford ve martial varken ona ekmek yedirmezler. o premier ligde yapamaz. geri dönmek için çok yalvaracak yazık oldu.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. %25 leri garantiledik
-
Hayırlı sabahlar dilerim herkese
-
24 ocaktan çok ümitliyim bakalım
-
karadenize sistem indiği an memlekete gidiyorum istanbuldan hayır yok
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Deniz üzerinde istanbuldan daha çok kar var
-
Fenerbahçe, Samet Akaydın için Adana Demirspor ile 4 milyon € karşılığında anlaştı!
Ertan Süzgün
Çok ve gereksiz para altyapıdan oyuncu çıkartsalar masrafsız. yok valla yok bizim türk liginden hiç bir şey olmaz.
Arda güler gibi bir topçuyu oynatmamakta ısrarlı bir hoca var. gençlere önem verilmedikçe para bayılıp şampiyon olamamaya devam .
-
İsmail kartalın ahı var
-
Eline sağlık bu arada kardeşim
Tamamen bitiremedim ama eyvallah abi teşekkür ederim
-
Çöp bir güncelleme olmuş
Evet maalesef
-
Kusuruma bakmayın Acil bir işim çıktı bıraktım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.