Bu tarihi iyi tutun aklınızda
Enes_1 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. marmara adına soğuklar güzel geliyor bu 2 senaryoda
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bu senaryo daha cok karadenize güzel görüntü vermiş.
ilk attığım senaryo gelirse izmire bile güzel kar yapar bakalım gelecekmi yoksa kuşmu olacak
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ŞAMPİYON TÜRKİYE BAŞKASI VARMI. AKSİNİ İDDAA EDEN VARSA YAZSIN.
Bu gözler dünya kupası aldıgımızı görsün başka birşey istemem abi
-
Bir Fenerbahçe taraftarı olarak Galatasaray ve oyuncularını tebrik ediyorum, ancak sosyal medya whats ap Instagram face gibi
Ortamlarda bazı gereksiz aşağılayıcı paylaşımlar ve abartı şeklinde dalga amaçlı paylaşılan video foto yazıların artık paylaşılmaması gerektiğini düşünüyorum. Celtilmenlik sportmen taraftar olmak bunları gerektirmiyor. Sevincimizin hüznümüzün de keşke dozu olsa .
Fenerbahçe haketti açtıkları pankartlar kareografiler falan baya kaşınmışlardı iyi oldu taraftarlar galatasarayın instagram hesaplarının altına küfürler yağdırmıştı gereken yapıldı beşiktaşlı olarak galatasarayın yaptıgını her ne kadar sevmesemde doğru bulmasamda desteklemekten başka çarem yok
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu hangi blokaj tipidir ?
Doğru cevap : 1000 puan
Cevaplar değiştirilemez yarın sabah cevaplar açıklanacaktır.
Omega diyeyim bari
-
Şubattan sonra yağan kardan hayır gelmiyor zaten Şubatta kötü geçerse bir kış çöp olacak bende gördüğüm en kötü kış olarak not edeceğim
Canım benim tüm güzel kışlar mart ayındaki kar yağışı ile güzel geçmiştir özellikle istanbul adına rahat ol marta kadar zamanımız var geçen sene ki vorteks den hatırlarsın 2 posta olarak gelmişti 2. si daha güzeldi bi anda 10 cm örtü yapmıştı
-
Sakin olun 24 ocak ilaç gibi gelecek sistem gelmezse puanlarımı çekilişle dağıtırsınız (totem)
-
Jorge jesus sadece anadolu takımlarına gol attırabilecek kapasiteye sahip bir teknik direktör oldugunu bu maçta öğrenmiş olduk
Beşiktaş en kötü anında bile feneri zorlayıp son dakikalarını zehir etmişti fenerin. 1 tanede ofsayttan gol atmıştı
kısaca fener bu senede şampiyon olamaz.
-
Arkadaşlar bir sistem var bize ışık yakan akıllara zarar tarih aralığını konu açıp paylaşacağım
Hiç kimse üzülmesin konu açılacak yakında .
abi sen böyle diyince deli fişek bir sistem akıllara geliyor.
-
Hayırlı geceler seviliyorsunuz bol karlı günlere hep beraber inşaAllah
-
Gfs gece güncellemesi sona ermiştir. Takip edip yorumlayan herkese teşekkürler. Hayırlı geceler dilerim. Sabah ola hayrola 🤸🏻♂️😊
hayırlı geceler Sahutt eline koluna sağlık iyi geceler
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 24 ocak 2023 ön görüntü vereyim
-
Modeli yorumlasak ne güzel olur ama
totem yapıyorum sahut 15 ine kadar yorum yapmayacağım
-
İnşaAllah 24 ocakta kar görücez arkadaşlar